Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

04 Липня, 2022 р., 10:08
В черговий раз Центром соціальних служб (дир. Наталія Шевченко) організовано та проведено захід «Азбука безпеки» на базі Знам’янського міського товариства сприяння обороні України (дир. Володимир Колебіденко) в рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!».
29 Червня, 2022 р., 15:32
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» помічники юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Альона Волохова та Маргарита Бурлака у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 провели лекцію для дітей різної вікової групи (1-8 кл) на тему присвячену організації безпеки відпочинку дітей під час канікул в умовах військового стану в Україні.
16 Червня, 2022 р., 15:47
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» Центром соціальних служб (дир. Наталія ШЕВЧЕНКО) розпочато цикл заходів «Азбука безпеки» на базі Знам’янського міського товариства сприяння обороні України (дир. Володимир КОЛЕБІДЕНКО).
15 Березня, 2022 р., 10:46
На виконання доручення Знам’янського міського голови Володимира Сокирка  та відповідно до рекомендацій Міністерства соціальної політики України,  з метою надання соціальних послуг  в умовах воєнного стану сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, спеціалістами центру соціальних служб, служби у справах дітей та управління соціального захисту населення проводиться робота  по виявленню таких сімей, які переміщені з зони воєнного конфлікту та тимчасово окупованих територій.  
20 Грудня, 2021 р., 16:31
Найнеобхідніше в житті кожного християнина Таїнство - це Таїнство Хрещення. Тільки хрещена людина отримує можливість долучатися до всіх Таїнств Церкви, за неї можна буде молитися, на неї поширюється Божа благодать.
02 Грудня, 2021 р., 16:42
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів протидії насильству», до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом для учнів КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською було проведено бесіду з використанням відеоматеріалів на тему  «Профілактика ВІЛ».
20 Липня, 2021 р., 09:22
В Україні запроваджена послуга патронату над дитиною як альтернатива притулкам, центрам соціально-психологічної реабілітації та інтернатним закладам для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень