Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розширюючи горизонти: участь працівників центру соціальних служб у вебінарі з гендерної компетентності

Дата: 14.02.2024 09:39
Кількість переглядів: 40

Фото без описуУ сучасному суспільстві розуміння та впровадження гендерної рівності стає все більш важливою складовою в сфері соціальної роботи. З метою поглиблення знань та навичок у цьому питанні, працівники центру соціальних служб мали можливість взяти участь у вебінарі з гендерної компетентності, спрямованому на різні категорії фахівців.

Проект реалізовується ГО «Центр гендерної культури» у партнерстві з ГО «Дівчата» за підтримки ЮНІСЕФ та за фінансової підтримки уряду Іспанії

Фото без описуНа вебінарі були розглянуті поняття використання гендерночутливої комунікації та розпізнавання гендерно зумовленого й домашнього насильства. Обговорені практичні аспекти включення гендерних аспектів у виховання та надання соціальної допомоги, а також розкриття основ гендерної компетентності та її роль у роботі соціальних служб.

Нові знання та навички є ключовим елементом ефективної роботи, тож з метою якісного надання соціальних послуг фахівці центру соціальних служб постійно беруть участь у семінарах та навчальних програмах.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень