Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

03 Червня, 2024 р., 18:36
Щороку 1 червня в Україні відзначається одне з найважливіших свят, присвячених нашим найменшим громадянам – Міжнародний день захисту дітей. День, який нагадує дорослим про їх відповідальність за безхмарне і щасливе дитинство для кожної дитини.
03 Травня, 2024 р., 13:00
Фахівці із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська та Вікторія Гнатюк здійснили черговий об'їзд сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. В ході візиту фахівці із соціальної роботи здійснили оцінки потреб сімей, надали першу психологічну допомогу, провели індивідуальні бесіди з членами сімей з їх проблемних питань. Особливо вразливим сім’ям надано гуманітарну допомогу. Плануються подальші відвідування сімей, які потрапили в поле зору соціальних служб.   
03 Травня, 2024 р., 11:00
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснила черговий виїзд на випадок домашнього насильства. До виїзду мобільної бригади залучилися фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська, помічник юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» Вікторія Гомоля, начальник відділу з опрацювання заяв і прийняття рішень Управління соціального захисту населення Олена Грудніцька.
19 Квітня, 2024 р., 15:13
В рамках роботи групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів проведено ресурсну зустріч з елементами арт-терапії для прийомних батьків та батьків-вихователів.
11 Квітня, 2024 р., 11:05
Працівниками центру соціальних служб (директор Наталія ШЕВЧЕНКО) здійснене планове відвідування сімей вразливих категорій з метою визначення проблем, з якими стикаються сім’ї, та надання своєчасної допомогти у їх вирішенні для забезпечення ефективної соціально підтримки.
05 Квітня, 2024 р., 11:34
В рамках роботи групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів відбулася друга зустріч на тему «Батьківство без стресу» за сприяння Знам’янського міського центру соціальних служб.
01 Квітня, 2024 р., 11:03
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснила черговий виїзд на випадок домашнього насильства.
28 Березня, 2024 р., 11:15
В рамках роботи групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів відбулася зустріч на тему «Батьківство без стресу» за сприяння Знам’янського міського центру соціальних служб.
29 Лютого, 2024 р., 15:25
В сучасних умовах суспільства проблема соціального сирітства стає дуже актуальною. Погіршення морально-психологічного клімату в сімейній сфері і в суспільстві в цілому, економічна нестабільність – все це призводить до загострення та поширення даного явища. 
27 Лютого, 2024 р., 15:51
Працівниками центру соціальних служб (директор Наталія ШЕВЧЕНКО) здійснене планове відвідування сімей вразливих категорій з метою виявлення існуючих проблем, з якими стикаються сім’ї та надання своєчасної допомогти у їх вирішенні для забезпечення ефективної та індивідуалізованої підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень