Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

09 Січня, 2024 р., 10:10
Нині, в умовах військових дій в Україні, роль фахівців із соціальної роботи стає вкрай важливою. Здатність надавати якісні соціальні послуги враховуючи специфіку життя жінок, які живуть з ВІЛ, набуває особливого значення.
04 Січня, 2024 р., 11:06
Фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб, Ольга Білокамінська, взяла участь у трьох різних навчаннях, які спрямовані на запобігання сексуальній експлуатації та сексуальним наругам (PSEA). Кожне з навчань має свою власну специфіку та акцент, але всі вони об'єднуються загальною метою — покращення рівня компетентності фахівця у сфері соціальної роботи.
28 Грудня, 2023 р., 11:25
У зв’язку із воєнними діями в Україні виникло внутрішнє переміщення сімей, що стало необхідною реальністю. Забезпечення адекватної та компетентної підтримки для дітей стає одним із питань першочергового значення.У зв’язку із цим фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Вікторія Гнатюк пройшла онлайн-навчання на курсі "Травмообізнані практики для фахівців".
28 Грудня, 2023 р., 10:30
Працівники Знам’янського міського центру соціальних служб приєдналися до заходу "Організація догляду і виховання дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, що відповідають інтересам дитини". Це онлайн-захід, організований Громадською спілкою "Українська мережа за права дитини", з підтримкою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та щирою підтримкою американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
27 Грудня, 2023 р., 09:20
В умовах війни в Україні надання натуральної допомоги є надзвичайно важливим. Малозабезпечені та багатодітні сім’ї, родини, де виховуються діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, вимушено переміщені сім’ї зараз потребують особливої підтримки. Протягом 2023 року Центром соціальних служб була проведена робота по сприянню в отриманні гуманітарної допомоги вищезазначеними категоріями сімей.
26 Грудня, 2023 р., 10:32
Фахівці із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб взяли активну участь у вебінарі під назвою "Роль психолога під час опитувань, досудових та судових справ, а також у центрах Барнахус. Контакт з дитиною до, під час та після опитування/допиту чи інших процесуальних дій". Цей захід був організований та проведений у форматі онлайн МБФ "Українська фундація громадського здоров'я" та призначений для навчання керівників та спеціалістів барнахусів, служб у справах дітей і центрів соціальних служб в Україні.
25 Грудня, 2023 р., 16:45
Фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Вікторія Гнатюк з метою вдосконалення своїх знань пройшла онлайн курс на тему «Психологія стресу та способи боротьби з ним».
22 Грудня, 2023 р., 14:49
Працівники Знам’янського міського центру соціальних служб активно приймали участь у заході, присвяченому темі "Статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів". Ця подія відбулась в онлайн-форматі та була організована Громадською Організацією "Десяте квітня" спільно з координатором Кропивницької приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини та фондом «Збережи світ».
21 Грудня, 2023 р., 21:11
У місті Знам'янка відбулося чергове планове засідання Координаційної ради з питань профілактики наркоманії  і протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, та запобіганню ВІЛ-інфекції/СНІДу (далі МКР). Засідання провела секретар міської ради Вікторія Зеленська. 
18 Грудня, 2023 р., 16:36
Працівниками центру соціальних служб здійснено черговий виїзд в сім’ї вразливих категорій та сім’ї з новонародженими дітьми. Складено оцінки потреб та акти відвідування 15 сімей, із них 4 перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень