Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

07 Липня, 2022 р., 08:16
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» помічники юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги  Альона Волохова та Маргарита Бурлака, старший інспектор, капітан внутрішньої служби Денис Клімов та фахівець Кропивницького РВ № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області, Артем Солодов у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» провели лекцію «Права та обов’язки малолітніх дітей. Відповідальність за вчинення злочину». 
05 Липня, 2022 р., 09:59
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською, проведено вуличну ігротеку для дітей на подвір’ї біля будинку 109 по вулиці Калинова. 
04 Липня, 2022 р., 10:08
В черговий раз Центром соціальних служб (дир. Наталія Шевченко) організовано та проведено захід «Азбука безпеки» на базі Знам’янського міського товариства сприяння обороні України (дир. Володимир Колебіденко) в рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!».
29 Червня, 2022 р., 15:32
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» помічники юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Альона Волохова та Маргарита Бурлака у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 провели лекцію для дітей різної вікової групи (1-8 кл) на тему присвячену організації безпеки відпочинку дітей під час канікул в умовах військового стану в Україні.
16 Червня, 2022 р., 15:47
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» Центром соціальних служб (дир. Наталія ШЕВЧЕНКО) розпочато цикл заходів «Азбука безпеки» на базі Знам’янського міського товариства сприяння обороні України (дир. Володимир КОЛЕБІДЕНКО).
15 Березня, 2022 р., 10:46
На виконання доручення Знам’янського міського голови Володимира Сокирка  та відповідно до рекомендацій Міністерства соціальної політики України,  з метою надання соціальних послуг  в умовах воєнного стану сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, спеціалістами центру соціальних служб, служби у справах дітей та управління соціального захисту населення проводиться робота  по виявленню таких сімей, які переміщені з зони воєнного конфлікту та тимчасово окупованих територій.  
20 Грудня, 2021 р., 16:31
Найнеобхідніше в житті кожного християнина Таїнство - це Таїнство Хрещення. Тільки хрещена людина отримує можливість долучатися до всіх Таїнств Церкви, за неї можна буде молитися, на неї поширюється Божа благодать.
02 Грудня, 2021 р., 16:42
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів протидії насильству», до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом для учнів КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською було проведено бесіду з використанням відеоматеріалів на тему  «Профілактика ВІЛ».
20 Липня, 2021 р., 09:22
В Україні запроваджена послуга патронату над дитиною як альтернатива притулкам, центрам соціально-психологічної реабілітації та інтернатним закладам для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень