Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

01 Вересня, 2022 р., 09:21
Коло Турботи − проєкт, що надає безоплатну фахову психологічну допомогу дітям, що постраждали від воєнних дій на території України. Дитячий психолог працює щодня з 16.00 до 20.00.
08 Серпня, 2022 р., 15:44
З метою організації змістовного дозвілля, 6 серпня в міському парку відпочинку центром соціальних служб (дир. Наталія ШЕВЧЕНКО) було проведено захід для дітей «Водяні бої».
28 Липня, 2022 р., 16:48
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» психологом, бойовим медиком КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» Олександрою Стадник, у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в НВК «Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» проведено бесіду з основ надання першої домедичної допомоги в умовах бойових дій.
27 Липня, 2022 р., 09:05
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» психологом, бойовим медиком КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» Олександрою Стадник, у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в НВК «Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» проведено бесіду з основ надання першої домедичної допомоги в умовах бойових дій, використовуючи досвід тактичної медицини країн НАТО. Діти активно приймали участь у вивченні прийомів для надання медичної допомоги.
25 Липня, 2022 р., 14:58
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською, проведено вуличну ігротеку для дітей на дитячому майданчику біля будинку 4 по вулиці Привокзальній. Діти робили вироби з паперу на патріотичну, українську національну тематику. Наприкінці ігротеки всі учасники отримали подарунки. Всі бажаючі учасники ігротеки мали змогу забрати додому створені поробки, щоб подарувати батьками. 
22 Липня, 2022 р., 09:00
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» помічник юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги  Маргарита Бурлака, старші інспектори, капітани внутрішньої служби Денис Клімов т, Владислав Діордіца та фахівець Кропивницького РВ № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області, Артем Солодов у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» провели лекцію «Види злочинів. Види юридичної відповідальності. Булінг».
18 Липня, 2022 р., 16:55
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» психологом, бойовим медиком КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» Олександрою Стадник, у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка проведено бесіду з основ надання першої домедичної допомоги в умовах бойових дій, використовуючи досвід тактичної медицини країн НАТО. 
12 Липня, 2022 р., 09:27
В рамках проведення акції «Літо–2022: разом до Перемоги!» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Юлією Волошиною проведено ігротеку для дітей по вулиці Глібка, 2 та прилеглих будинків.
07 Липня, 2022 р., 08:16
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» помічники юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги  Альона Волохова та Маргарита Бурлака, старший інспектор, капітан внутрішньої служби Денис Клімов та фахівець Кропивницького РВ № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області, Артем Солодов у супроводі фахівця із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольги Білокамінської в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» провели лекцію «Права та обов’язки малолітніх дітей. Відповідальність за вчинення злочину». 
05 Липня, 2022 р., 09:59
В рамках проведення акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» фахівцем із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською, проведено вуличну ігротеку для дітей на подвір’ї біля будинку 109 по вулиці Калинова. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень