Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

21 Грудня, 2023 р., 21:11
У місті Знам'янка відбулося чергове планове засідання Координаційної ради з питань профілактики наркоманії  і протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, та запобіганню ВІЛ-інфекції/СНІДу (далі МКР). Засідання провела секретар міської ради Вікторія Зеленська. 
18 Грудня, 2023 р., 16:36
Працівниками центру соціальних служб здійснено черговий виїзд в сім’ї вразливих категорій та сім’ї з новонародженими дітьми. Складено оцінки потреб та акти відвідування 15 сімей, із них 4 перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини.
04 Грудня, 2023 р., 08:23
Ось і добіг до кінці ХХ1Х міський Тиждень Дружби «Повір у себе», який традиційно проводиться центром соціальних служб ( дир. Наталія Шевченко) за сприяння адміністрації КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради"(дир. Надія Заруцька) до Міжнародного дня людей з інвалідністю.
10 Жовтня, 2023 р., 16:32
Спеціалістами центру соціальних служб здійснено черговий виїзд в сім’ї вразливих категорій. Складені відповідні оцінки потреб та акти відвідування 8 сімей. 
09 Серпня, 2023 р., 16:04
9 серпня до Знам’янського міського психологічного хабу відбувся виїзд Мультидисциплінарної мобільної команди м. Кропивницький (обласна), яка надає соціально-психологічні послуги особам, постраждалим від військових дій збройних сил рф. Мобільна команда працює в рамках реалізації проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», який реалізується міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці та за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та спрямований на підтримку діяльності мультидисциплінарних мобільних команд, які надають соціально-психологічні послуги особам, постраждалим від військових дій збройних сил РФ.
07 Серпня, 2023 р., 15:36
З метою організації змістовного дозвілля  дітей в рамках проведення міських заходів з відзначення Дня міста центром соціальних служб (дир.Наталія ШЕВЧЕНКО) організована робота локації «Водяні бої» в міському парку відпочинку.
27 Липня, 2023 р., 12:53
В рамках проведення акції «Літо -2023» : «Наближаємо Перемогу» фахівцем із соціальної роботи міського центру соціальних служб Ю. Волошиною в мікрорайоні вулиць Кобзаревої та Героїв Крут було проведено ігротеку для дітей, які перебувають вдома під час літніх канікул.
27 Червня, 2023 р., 08:17
В рамках проведення акції «Літо-2023»: «Наближаємо Перемогу» фахівцем із соціальної роботи в місті компактного проживання ВПО було проведено ігротеку для дітей. 
26 Червня, 2023 р., 16:32
З метою організації змістовного дозвілля та розвитку дітей під час роботи дозвіллєвих кемпів для учнів ліцею імені Тараса Шевченка фахівцем із соціальної роботи Юлією Волошиною міського центру соціальних служб, головним юристом сектору Знам’янського бюро правової допомоги Альоною Тінгою були проведені бесіди на теми: «Права та обов’язки неповнолітніх здобувачів освіти» та «Безпечні літні канікули у період воєнного стану».
15 Червня, 2023 р., 19:32
З метою організації змістовного дозвілля та розвитку дітей під час роботи дозвіллєвих кемпів для учнів ліцею «Гармонія» та ліцею «Крила України» фахівцем із соціальної роботи Юлією Волошиною міського центру соціальних служб, головним юристом сектору Знам’янського бюро правової допомоги Альоною Тінгою, провідними інспекторами Кропивницького РВ № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області Тетяною Воробйовою та Анною Калюжною були проведені бесіди на теми: «Права та обов’язки неповнолітніх здобувачів освіти» та «Безпечні літні канікули у період воєнного стану».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень