Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Черговий виїзд мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Дата: 01.04.2024 11:03
Кількість переглядів: 139

Фото без описуМобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснила черговий виїзд на випадок домашнього насильства.

Нажаль, це вже п'ятий випадок домашнього насильства про який надійшло повідомлення до мобільної бригади за за три місяці 2024 року. Від фізичного та психологічного насильства постраждала жінка та троє маленьких дітей.

До виїзду мобільної бригади залучилися інспектор з дотримання прав людини Кропивницького районного управління поліції відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Олена Мартиненко, інспектор сектору ювенальної превенції Кропивницького районного управління поліції відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Яна Леонова, головний спеціаліст Служби у справах дітей Марія Михайлова, фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська, помічник юриста сектору «Знам’янське бюро правової допомоги» Вікторія Гомоля, практичний психолог ліцею «Інтелект» Знам’янської міської ради Мілослава Войтюк.

Фото без описуДоводимо до вашої уваги, що у випадку домашнього насильства можна звертатися на гарячі лінії:

Національна поліція

Екстрена допомога

102

Урядова гаряча лінія

Безкоштовно. Цілодобово.

1547

Національна гаряча лінія

Безкоштовно. Цілодобово. Анонімно.

0-800-500-335116 123


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень