Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Будні соціальної служби

Архів новин

17 Жовтня, 2024 р., 13:40
З нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми Знам’янський міський центр соціальних служб під час консультування членів сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, сімей вимушено переміщених осіб та сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, приділив особливу увагу поширенню інформаційних матеріалів щодо того, як уникнути ситуацій, пов'язаних із торгівлею людьми.
14 Жовтня, 2024 р., 12:55
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, здійснила черговий виїзд на повідомлення. Випадок стався в смт. Знам’янка. До виїзду мобільної бригади залучилися фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська, помічник юриста сектору «Знам’янське бюро правничої допомоги» Вікторія Гомоля, поліцейський офіцер громади Андрій Тюпа.
11 Жовтня, 2024 р., 08:25
Вже близько року Знам’янський міський центр соціальних служб співпрацює з представниками чеської гуманітарної організації «Людина в біді» @PeopleinNeedUkraine. Психологами даної організації за сприяння ЦСС було проведено цикл ресурсних зустрічей з елементами арт-терапії для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та соціальних працівників з метою зниження рівня стресу, попередження рівня емоційного вигорання, розвитку навичок саморегуляції, покращення емоційного стану,підвищення виховного потенціалу тощо.
10 Жовтня, 2024 р., 09:36
Домашнє насильство та насильство за ознакою статі залишаються однією з найгостріших соціальних проблем сьогодення. Кожен випадок насильства, незалежно від його форми – фізичної, психологічної чи економічної, – потребує негайного втручання, оскільки постраждалі особи часто не можуть самостійно вибратися з цієї складної ситуації. Одним із ключових інструментів у боротьбі з цим явищем є мобільні бригади соціально-психологічної допомоги, які надають підтримку постраждалим безпосередньо на місці.
03 Жовтня, 2024 р., 16:21
Кожна людина потребує підтримки та допомоги з боку рідних та близьких. Нам важливо, щоб хтось був поряд з нами, поділяючи нашу радість чи смуток. А особливо важливо, коли мова йде про дітей, які залишились без підтримки дорослих. Звісно ж, найкращим вирішенням для таких дітей було б влаштування їх в сім’ю чи інші форми сімейного виховання , які заохочуються в Україні. Але, на жаль,  не всі діти можуть бути туди влаштовані з багатьох причин юридичного, морального, психологічного характеру. З другого боку, не всі дорослі, які небайдужі до долі таких дітей, можуть стати  усиновителями, опікунами чи прийомними батьками.
20 Серпня, 2024 р., 11:17
Знам’янський міський центр соціальних служб, вкотре проявив свою турботу та підтримку дітей в цей непростий час. У рамках щорічної благодійної акції «Промінчик доброти», присвяченої Дню знань, центр надав гуманітарну допомогу дітям, які особливо потребують нашої уваги та підтримки.
12 Липня, 2024 р., 08:17
Фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб взяла участь у тренінгах, організованих Міністерством соціальної політики України у співпраці з Програмою реінтеграції ветеранів що реалізується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX за підтримки Державного департаменту США.
04 Липня, 2024 р., 15:00
В умовах війни важливо навчати навіть наймолодших навичкам, які можуть врятувати життя. Саме з цією метою голова Знам’янської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Котинська і фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська завітали у Знам’янський ліцей імені Тараса Шевченка. Захід пройшов у рамках дитячої акції «Літо – 2024. Незабаром перемога!» та планових заходів з підвищення рівня знань з питань безпеки під назвою «Абетка безпеки».
03 Липня, 2024 р., 16:30
Начальник відділу соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб  Ольга Крук та фахівець із соціальної роботи Ольга Білокамінська відвідали сім’ї, в яких виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.
03 Липня, 2024 р., 13:02
В рамках акції «Літо – 2024. Незабаром перемога!» та заходів, спрямованих на підвищення рівня знань з питань безпеки «Абетка безпеки» голова Знам’янської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Котинська та фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська завітали в ліцей «Крила України» Знам’янської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень