Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

05 Червня, 2023 р., 10:10
День захисту дітей бібліотека – філія №2 провела у парку відпочинку смт. Знам'янка Друга, створивши book_локацію "Саквояж розумних книг". Вона складалась із сучасних довідників, енциклопедії, порадників, які мали б надихнути всіх вивчати світ навколо, але не забувати про обережність. Крім того, грали в настільні ігри і отримували подарунки. Весело і гамірно було навколо. Діти розважились, у кожного була усмішка на обличчі. Коли радіють діти – країна живе. Держава має майбутнє, тому можна ствердно казати «Україна була, є і буде».
30 Травня, 2023 р., 15:15
Діти мають змогу цікаво і змістовно проводити час в бібліотеці: вирізати, клеїти, гратися, складати пазли та грати в різноманітні настільні ігри. Адже центральна бібліотека володіє ресурсами для створення оптимальних умов ефективного відпочинку дітей, забезпечення їх комплексного культурно-інформаційного обслуговування.
23 Травня, 2023 р., 09:40
Традиційно в травні в Україні та світі святкують День Вишиванки. Її сприймають як символ єднання, солідарності і підтримки. Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка вишиванка – є головним оберегом людини.
19 Травня, 2023 р., 14:00
До дня вишиванки біля міського Палацу культури відбувся традиційний флешмоб «У вишиванім колі», організатором був міський Палац культури. 
16 Травня, 2023 р., 08:11
Рухливі та настільні ігри, інтерактивні заняття, імпровізації, пізнавальні мандрівки та багато інших цікавинок чекають на маленьких непосид в дитячому просторі Спільно в центральній бібліотеці. Долучайтеся: https://t.me/znam_unicef 
09 Травня, 2023 р., 14:27
Бібліотека-філія №2 взяла участь у фестивалі "Семіцвіт- FEST # Ці_кава гімназія ". Наша локація мала назву "Ваша перемога-наше життя!" І приурочена вона, всім захисникам - воїнам, які дають нам жити і радіти життю.
08 Травня, 2023 р., 11:06
Людські емоції та почуття найяскравіше виражають духовні запити і прагнення людини, її ставлення до дійсності. Одні явища дійсності радують її, інші засмучують, одні викликають захоплення, інші – бентежать.
08 Травня, 2023 р., 10:16
8 Травня, День пам’яті та примирення в Україні, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Міський краєзнавчий музей разом із вчителями ліцею Оленою Чулюковою та Андрієм Лежненком провели урок пам’яті у ліцеї «Свобода» Знам’янської міської ради «Відлуння пам’яті Другої світової. Перегук із сучасністю».
04 Травня, 2023 р., 14:11
Людські емоції та почуття найяскравіше виражають духовні запити і прагнення людини, її ставлення до дійсності. Одні явища дійсності радують її, інші засмучують, одні викликають захоплення, інші – бентежать.
03 Травня, 2023 р., 14:22
Наш міський Палац культури знову з Перемогами. На цей раз дитячі хореографічні колективи (зразковий хореографічний колектив «Веселка» та дитячий хореографічний колектив «Топотушки») під керівництвом Тетяни Часник взяли участь і отримали дипломи І ступеню у Міжнародному мистецькому фестивалі – конкурсі «З Україною в серці», який проходив в Кам’янець-Подільському. А також отримали відзнаку та сувеніри від міського голови Кам’янець-Подільська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень