Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

13 Червня, 2023 р., 09:50
Із початком літа час поринути в цілковито літнє читання – сповнене пригод, чарів, дивовижних мандрів та незабутніх персонажів. Літо — пора відпусток, канікул та відпочинку, а отже — чудовий період, щоб нарешті насолодитися читанням книжок, на які раніше бракувало часу.
12 Червня, 2023 р., 14:30
В центральній бібліотеці весело та гамірно. Тут стартувала акція «Мистецькі вихідні». Під час бібліомайстерні, малеча разом з бібліотекарями та мамами захоплено займалися паперопластикою. А година гарного настрою «Разом веселіше» зарядила їх оптимізмом, гарним настроєм та приємними враженнями.
12 Червня, 2023 р., 13:09
10 червня 2023 року на площі перед міським Палацом культури відбувся виступ оркестру 3-го Полку спеціального призначення ЗСУ ім. Князя Святослава Хороброго у рамках туру громадами Кіровоградщини. Виступ військових музикантів був радо зустрітий знам’янчанами.
08 Червня, 2023 р., 15:42
Учасники розмовного клубу «Спілкуємося українською», збираються в центральній бібліотеці, щоб спілкуватися приємною українською мовою. Не дивлячись на помилки, результат навчання помітний. Тож, продовжуємо працювати далі.
08 Червня, 2023 р., 15:39
Лихо XXI століття - так називають наркотики. Про наркоманію нині говорять у всьому світі, як про хворобу суспільства. Проте, люди продовжують їх уживати. Народна мудрість каже: «Щоб перемогти ворога, треба знати його в обличчя». Як зрозуміти, що людина вживає наркотики та чим можна зарадити обговорювали члени Батьківського клубу разом з психологами на черговому засіданні в центральній бібліотеці.
08 Червня, 2023 р., 15:03
Чи можливо знайти дитину, яка б не любила казки? Казки люблять всі, бо вони не тільки розважають, а й повчають. Тож і запросила бібліотекар центральної бібліотеки Позняковська Анастасія вихованців Знам’янської спеціальної школи на казкову карусель. Вони з задоволенням взяли участь у літературних іграх «Казковий експрес» та «Родзинка улюблених казок», розгадували загадки про казкових героїв, приймали участь у вікторині «Мільйон казок» і розгадували кросворди. Цікаво, повчально і весело!
05 Червня, 2023 р., 10:58
1 червня - в День захисту дітей до бібліотеки-філії №1 прийшли діти на бібліотечно-розважальну галявину "Вернісаж літературних фантазій".
05 Червня, 2023 р., 10:55
Дитинство-це пора веселощів, розваг, відпочинку. Саме тому, працівники центральної бібліотеки цілий день радо зустрічали дітлахів. А розпочали цей день майстер – класом «Долоньки щастя», який провела майстриня Оксана Колєснік. Також, діти з задоволенням взяли участь у караоке «Вгадай пісню», творчій майстерні «Швидка бджілка», інтерактивних і рухливих іграх. На згадку про свято діти отримали подарунки.
05 Червня, 2023 р., 10:24
4 червня ― День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
05 Червня, 2023 р., 10:14
День захисту дітей у Будинку культури смт. Знам'янка Друга пройшов яскраво, гамірно і дуже весело. Подорож до чарівної країни - Диволенду - захопила всіх довкола.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень