Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Година відвертої розмови "Добро. Зло. Терпимість"

Дата: 21.11.2023 15:15
Кількість переглядів: 40

Фото без описуВ міській бібліотеці – філії №1 бібліотекарі провели зі своїми користувачами старшого віку годину відвертої розмови на тему: « Добро. Зло. Терпимість».

На заході говорили про поведінковий прояв людських внутрішніх устремлінь, дали визначення поняттю «доброта», наводили приклади портрету доброї людини та вияснили що таке зло і в чому виражається терпимість.

Всі присутні пригадали прислів’я про доброту і зло. А ще завідуюча бібліотекою Алефірова Світлана зробила огляд нової літератури по даній темі та запропонувала виконати вправу «П’ять добрих слів». Мета вправи – розвиток навичок спілкування. В кінці заходу переглянули відео на тему: «Добро і зло це не питання смаку, це питання цінностей», а також відео «Запитання до Блаженнішого Любомира про терпимість».

Година спілкування відбулась в теплій і дружній атмосфері. Всі доповнювали один одного, брали активну участь у вправах та дійшли висновку: що тільки добро і терпіння переможе зло. Потрібно тільки бути толерантними, уважнішими і добрішими один до одного.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень