Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

14 Березня, 2023 р., 10:12
Чергове заняття розмовного клубу «Спілкуємося українською», на базі центральної бібліотеки, було присвячене поезії В.Стуса, В. Симоненка та В. Сосюри.
10 Березня, 2023 р., 08:30
Підлітковий вік – це час змін. Бути «як усі», довести свою дорослість, ризикнути, навіть якщо це небезпечно... Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це – крок до серйозних проблем у дорослому віці. На базі центральної бібліотеки, гостями засідання «Батьківського клубу» була молодь громади. Про ризики, які можуть призвести до втрати здоров'я або благополуччя йшла мова під час практичного діалогу «Ризики сучасного світу». Молоді люди активно обговорювали ризиковану поведінку та як звести до мінімуму її негативні наслідки.
09 Березня, 2023 р., 20:15
Сьогодні, ми згадуємо видатного українця, поета, письменника, художника, незламного патріота України, який прославив своє ім’я і свою державу на весь світ. Великий Кобзар українського народу залишив нам неоціненні духовні надбання – твори і світлу добру пам’ять про себе. Він пробуджував любов до України, кликав сильних на подвиги, уселяв у слабких надію й віру. Тарас Григорович Шевченко – завжди сучасний та актуальний.
06 Березня, 2023 р., 11:34
Сьогодні сучасними гаджетами нікого не здивуєш. Ці сучасні дива техніки є у всіх будинках. Але ситуація склалась безглузда: гаджети створені, щоб слугувати людині, а часто людина стає заручником гаджетів.
02 Березня, 2023 р., 13:11
Ви відчуваєте інколи, що світ довкола пригнічує? Бажаєте вирватися із сірих буднів та хоч на кілька хвилин поринути в інший, барвистий світ, кудись далеко-далеко? То приходьте до міської бібліотеки-філії №1 за зняттям емоційного напруження. Тут читач завжди знайде собі книгу для душі, а бібліотекар абонементу Холодова Олена порадить цікаве і корисне.
24 Лютого, 2023 р., 11:36
Справжню родину створити не просто. А ще важче її зберегти. Серед її основних принципів – довіра й безпека, які ще треба налагодити. Але якщо вони будуть присутні у стосунках між батьками й дітьми, знаходити вихід зі складних ситуацій буде набагато легше. 
21 Лютого, 2023 р., 16:19
21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова — це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат еволюції кожного етносу. Бібліотекарі міської бібліотеки-філії №1 підготували мовну розвідку “Слова у рідній мові – квіти калинові”.
20 Лютого, 2023 р., 12:52
18 та 19 лютого в будинку культури смт.Знам’янка Друга був проведений майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки "Берегиня". 
16 Лютого, 2023 р., 09:38
15 лютого українці відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-у річницю виведення військ з Афганістану.
14 Лютого, 2023 р., 15:19
Працівник бібліотеки-філії №3 для вихованців закладу КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради провела бесіду «Чарівні слова відкривають серця».     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень