Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

02 Травня, 2023 р., 11:28
За підсумки обласного огляду – конкурсу аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини», наш народний театральний «Діалог» міського Палацу культури, серед 35 колективів отримав Диплом ІІ ступеню. 
02 Травня, 2023 р., 11:14
Діяльність центральної бібліотеки багата і різноманітна. Є в ній місце і традиційним, і інноваційним заходам. Але головне, що їх поєднує і дає позитивний результат, це те, що бібліотека є центром спілкування, місцем, де можна із задоволенням, весело і змістовно провести вільний час, зібрати дітей для пошуку спільної відповіді на будь-яке запитання, об’єднати їх з метою отримання нових знань.
27 Квітня, 2023 р., 15:35
Бібліотека – природне місце, де люди можуть вчитися жити в цифровому середовищі. Завдяки новим ноутбукам-трансформерам, які надала ГО "Спортивно-патріотична організація "Патріот" для міської бібліотеки-філії №1, користувачі мають змогу долучитися до програм цифрової освіти, що дозволить їм підвищити рівень своїх цифрових навичок.
27 Квітня, 2023 р., 08:17
Чорнобиль…Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, що сталася 26 квітня 1986 року.
26 Квітня, 2023 р., 15:21
Продовжуємо вивчати українську легко та невимушено. Учасники розмовного клубу «Спілкуємося українською» (центральна бібліотека), працюють над перекладами текстів, вивчають граматику, використовують прийоми мнемотехніки.
20 Квітня, 2023 р., 14:54
В один прекрасний день з уст вашої малечі пролунає «звідки беруться діти?». Чимало батьків такі питання застають зненацька. Тож, щоб «момент істини» не спантеличив і не викликав зайвих хвилювань у «Батьківському клубі»?, на базі центральної бібліотеки відбулася доросла розмова з психологом. Молоді мами задавали питання, бабусі ділилися досвідом, а психолог радила. Розмова була цікавою і пізнавальною. А малеча займалася арт-терапією в дитячому просторі Спільно.
17 Квітня, 2023 р., 15:15
Щодня дітвора поспішає до центральної бібліотеки. Тут відкрито безкоштовний дитячий простір, де діти спільно з батьками можуть відпочити, відвідати веселі ігри, пізнавальні заходи, креативні майстер класи.
14 Квітня, 2023 р., 13:38
Маємо приємні переможні новини про досягнення учнів та викладачів Знам’янської дитячої музичної школи ім..М.В.Лисенка на обласному конкурсі виконавської майстерності «Паросток» серед учнів мистецьких шкіл області. Конкурсні прослуховування відбувалися в дистанційному форматі з 27 березня по 07 квітня. Вітаємо переможців з гарними результатами та бажаємо подальших творчих перемог!
14 Квітня, 2023 р., 11:44
Великдень - це свято, яке всі ми любимо з дитинства, воно завжди освячене сонцем та теплом. Тож, не дивлячись на похмуру погоду, працівники центральної бібліотеки створили гарний настрій для учнів Знам’янської спеціальної школи. Вони підготували майстер-клас «Пасхальна веселка». Під час Великодньої майстерні кожен учасник заходу створив для себе святковий кошик. Діти мали чудову нагоду почути цікаву розповідь про походження Великодніх свят, значення символів та кольорів великодніх яєць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень