Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

21 Вересня, 2023 р., 13:58
Інформаційний простір дозволяє бути на зв’язку з рідними, дізнаватись останні новини і хоч якось контролювати те, що відбувається навколо. Для дітей та підлітків інтернет залишається світом розваг та спілкування з друзями. Але важливо пам’ятати, що за позначкою геолокації на пості чи фотографії, веселим відео в соціальній мережі чи одним повідомленням може ховатися справжня небезпека.
19 Вересня, 2023 р., 13:09
Цієї суботи в нашій бібліотеці-філії №3 розпочався новий сезон роботи творчого клубу "Креатив"! І, звичайно ж, розпочали ми його з осінньої тематики!
13 Вересня, 2023 р., 08:25
Минуло спекотне літо, але ігри і розваги в дитячому просторі центральної бібліотеки продовжуються.
12 Вересня, 2023 р., 15:27
В центральній бібліотеці не буває тихо, навпаки – тут гамірно і весело! Це зустрічі і спілкування - з книгами, друзями, бібліотекарями, заняття в школі мистецтв Вікторії Нестерової, креативні майстер класи і вікторини, веселі загадки і конкурси.
30 Серпня, 2023 р., 13:17
З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України в міській бібліотеці-філії №1 бібліотекарі провели годину вшанування «Україно! Честь і слава синам твоїм!».
28 Серпня, 2023 р., 13:13
Майже три літніх місяці бібліотечні працівники робили все можливе для веселого, пізнавального, захоплюючого проведення часу дітей в бібліотеках. Приємно вражає те, що вони не просиджували цілодобово біля телевізора чи комп’ютера, а відпочивали та творчо працювали в бібліотеках міста, проявляли свою фантазію і виготовляли чудові та цікаві вироби
21 Серпня, 2023 р., 16:37
В суботу 19.08.2023 року біля міського Палацу культури відбувся благодійний захід за участі народного аматорського хору Локомотивного депо Знам’янка "Джерело", прошов під гаслом: "Пісня нескорених". Він об’єднав наших містян різного віку заради благодійної мети - зібрати кошти нашим захисникам.
16 Серпня, 2023 р., 11:23
14 серпня у житті бібліотечної спільноти та їхніх користувачів відбулася видатна подія - до центральної бібліотеки завітала відома українська письменниця, громадська діячка і волонтерка Людмила Охріменко. Людмила Леонідівна має три вищі освіти. Багато років вона працювала на державній службі, а потім почала писати. І хоч пише з дитинства, вважала свою творчість аматорством. З 2014 року її життя змінилося, вона почала займатися волонтерською діяльністю. До 2017 року їздила на передову, а потім почала писати книжки про війну, про людські стосунки, про життя.
07 Серпня, 2023 р., 13:42
Наше місто – це чудовий оазис зелені та затишку у великій і прекрасній країні. Ми пов’язані з ним невидимою пуповиною, яка не відпускає від себе, живить душу рідним теплом і дає наснагу. З Днем народження тебе, Знам’ячнко! Дякуємо гостям міста за благодійний концерт для наших містян: #творчі_волонтери, орекстру 3-ого окремого полку спецпризначення ім. Святослава Хороброго, студію сучасного танцю "RedMIX", представникам військового вишколу та експозицій військових трофей, майстрам міської асоціації "Промінь" МПК.
01 Серпня, 2023 р., 13:37
30 липня відзначається Міжнародний день дружби. В цей день в центральній бібліотеці діти виготовляли смайлики, прикрашали їх, щоб порадувати своїх друзів. За творчим заняттям обговорювали важливість дружби, всі гуртом поміркували, яким повинен бути справжній друг, а яких друзів треба остерігатися. Діти щиро вірять, що якби всі люди вміли дружити, то не було б у світі ні сварок, ні війни. Веселий, дружній настрій панував в бібліотеці, адже тут збираються справжні друзі! Захід відбувся у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень