Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

07 Серпня, 2023 р., 13:42
Наше місто – це чудовий оазис зелені та затишку у великій і прекрасній країні. Ми пов’язані з ним невидимою пуповиною, яка не відпускає від себе, живить душу рідним теплом і дає наснагу. З Днем народження тебе, Знам’ячнко! Дякуємо гостям міста за благодійний концерт для наших містян: #творчі_волонтери, орекстру 3-ого окремого полку спецпризначення ім. Святослава Хороброго, студію сучасного танцю "RedMIX", представникам військового вишколу та експозицій військових трофей, майстрам міської асоціації "Промінь" МПК.
01 Серпня, 2023 р., 13:37
30 липня відзначається Міжнародний день дружби. В цей день в центральній бібліотеці діти виготовляли смайлики, прикрашали їх, щоб порадувати своїх друзів. За творчим заняттям обговорювали важливість дружби, всі гуртом поміркували, яким повинен бути справжній друг, а яких друзів треба остерігатися. Діти щиро вірять, що якби всі люди вміли дружити, то не було б у світі ні сварок, ні війни. Веселий, дружній настрій панував в бібліотеці, адже тут збираються справжні друзі! Захід відбувся у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».
18 Липня, 2023 р., 09:42
Цими вихідними було творчо, талановито, цікаво… а головне завдяки аматорам були традиційно зібрані кошти на допомогу ЗСУ. 15 липня до нас на благодійний захід в рамках творчого проєкту «Мистецькі вихідні» завітали творчі колективи Мошоринського сільського будинку культури Суботцівської сільської ради. Подарували присутнім знам’янчанам нові яскраві емоції. 16 липня в парку відпочинку гучно грав – та на ЗСУ збирав вже багато кому відомий молодіжний кавер гурт «Відділ кадрів» кер. В. Карплюк. Українські сучасні пісні допомогли молодим музикантам зібрати більше 5 –ти тисяч гривень, які були передані на ремонт авто нашим захисникам. Разом до ПЕРЕМОГИ. Культура + ЗСУ – велика сила.
10 Липня, 2023 р., 12:45
Цікаво і корисно пройшли вихідні дні для знам’янської малечі. Бібліотечні працівники підготували захоплюючі і цікаві заходи. 
06 Липня, 2023 р., 10:15
Щонеділі в центральній бібліотеці відбуваються засідання «Батьківського клубу». Цього разу учасники клубу, разом з психологом Міжнародної організації «Лікарі без кордонів», обговорювали основні психологічні потреби підлітків - прагнення до спілкування з однолітками, прагнення до самостійності і незалежності, емансипації від дорослих, до визнання своїх прав з боку інших людей. Зустрічі завжди цікаві та пізнавальні, адже психологи пропонують інтерактивні ігри, тести, мозкові штурми.
05 Липня, 2023 р., 16:34
Сьогодні в міській бібліотеці-філії №1 відбулася зустріч з психологами Міжнародної організації «Лікарі без кордонів»: Світланою та фахівцем з ментального здоров'я Артемом з внутрішньо переміщеними особами (ВПО) та дорослими, які є читачами бібліотеки. На занятті психологи ознайомили присутніх з темою: «Турбота про себе». Адже це дуже важливо, коли людина вміє турбуватися про свій психологічний стан та любити себе. Було проведено ряд цікавих вправ та арттерапія, які допомагають кожному розслабитися, володіти собою в складних ситуаціях, переключатися на приємне і пам’ятати, що треба рухатись тільки вперед і після темряви завжди настає світло. Кожен присутній проговорив свій девіз по життю та висловив думку про те, як розквітне наша Україна після Перемоги. Всі пригощалися соком і печивом та дякували гостям за таке змістовне, цікаве та потрібне заняття!
03 Липня, 2023 р., 10:36
Дружба, про неї написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Говорять, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря. Розмова про дружбу відбулася і в центральній бібліотеці з учасниками недільної «БіліоАРТмайстерні». Адже вони виготовляли букет дружби. А потім всі дружно переглянули український мультсеріал, головним персонажем якого є пес Патрон. Захід відбувся у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».
29 Червня, 2023 р., 10:48
Триває проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу культури - директора Знам'янського краєзнавчого музею. Перше засідання даного конкурсу відбудеться 29.06.2023 о 14:00 год.
29 Червня, 2023 р., 10:25
Під час війни особливої уваги та психологічної підтримки потребують діти. Саме тому в закладах культури громади щодня проводяться різнопланові заходи для малечі.
28 Червня, 2023 р., 16:51
Міська бібліотека-філія №1 брала участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень