Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Працівники Знам’янського міського центру соціальних служб здійснили плановий об'їзд сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 01.02.2024 16:49
Кількість переглядів: 76

Фото без описуПрацівники Знам’янського міського центру соціальних служб, щоб покращити рівень життя сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах  та порадувати маленьких жителів Знам’янської міської територіальної громади привіз за місцем їх проживання гуманітарну допомогу у вигляді «коробок-подарунків». Гуманітарна допомога отримана Центром і видавалась за сприяння протоієрея Євгенія Жабковського, настоятеля храму преподобного Максима Сповідника (с.Суботці) Олександрійської єпархії УПЦ.

Під час виїзду було охоплено 13 сімей в яких виховується 43 дитини. Під час спілкування із сім’ями, працівники Центру провели індивідуальні бесіди з членами сімей з їх проблемних питань, роз’яснили відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, а також провели профілактичні бесіди, щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Вручення гуманітарної допомоги найменш захищеним верствам населення є одним із способів виявлення турботи та створення сприятливих умов для розвитку маленьких особистостей. Це не лише акт милосердя, а й інвестиція в майбутнє. Ця форма допомоги сприяє створенню справжньої громади, яка підтримує та піклується про своїх найменших членів. Робота в даному напрямку продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень