Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Участь у навчанні з першої психологічної допомоги

Дата: 12.01.2024 08:13
Кількість переглядів: 83

Фото без описуВоєнний період може спричинити травматичні події, що залишають негативний вплив на психічний стан людей. Фахівці з соціальної роботи, які володіють навичками першої психологічної допомоги, можуть допомагати у мінімізації наслідків психологічних травм та підтримувати психічне здоров'я населення.

З цією метою працівники Знам’янського міського центру соціальних служб взяли участь у ряді навчань:

  • тренінгу для надавачів соціальних послуг з Кіровоградської області на тему "Перша психологічна допомога при наданні соціальних послуг особам, які постраждали від повномасштабного військового вторгнення в Україну". У даному тренінгу взяли участь 85 представників соціальної сфери з різних територіальних громад.
  • Фото без описуонлайн-курсі "Перша психологічна допомога в екстрених та кризових ситуаціях", який включає міжнародні практики та стандарти роботи з наслідками травматичних подій (Великобританія, Ізраїль) за підтримки "НЛП-Одеса", Центру соціальних ініціатив і розвитку, Центру ППТСР Одеського ОІУВ.
  • онлайн-курсі "Діалоги без тривоги" про різні способи подолання тривожності, який містить практичні методи та вправи подолання тривожності, за підтримки психологічної служби ГО "Інсайд" та фонду "Повернись живим".

Фото без описуКурси з першої психологічної допомоги дозволяють фахівцям з соціальної роботи вивчати та викладати конкретні стратегії самодопомоги, які можуть допомогти людям управляти власними емоціями та стресом під час воєнного стану. Підвищення кваліфікації у даному напрямку продовжується.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень