Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера

Дата: 07.12.2023 13:28
Кількість переглядів: 115

Фото без описуРозпочався захід з хвилини мовчання за загиблими Героями, що поклали своє життя відстоюючи свободу і Незалежність нашої країни.

Як зазначили ведучі заходу: "Донедавна ми з вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною. Тепер майже кожну родину, так чи інакше, опалило полум’я воєнних дій. Сьогодні сотні тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свою рідну землю. На жаль, не всі вони повертаються додому живими. Так і наша громада не дочекалася 74-ох своїх захисників".

З вітальним словом до присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Фото без опису"5 та 6 грудня наша країна відзначає два свята, що з 2014 року тісно переплелися – Міжнародний день волонтера та День Збройних сил України. І волонтер, і український воїн у теперішній нелегкий час в особливій пошані"

Відзнаки Знам’янської міської ради отримали військовослужбовці та громадські організації, що займаються волонтерською діяльністю.

Війна приносить важкі втрати для родин… Важкі втрати для нашої громади… Важкі втрати для України. Ми маємо докласти всіх зусиль, щоб зберегти пам’ять про наших Героїв. Про одного з них говорили і цього дня - Озеряний Олександр Олександрович.

Фото без описуЗі словами подяки до рідних захисника звернулися Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, заступник командира Луганського прикордонного загону, підполковник Олександр Чорненко.

"Луганський прикордонний загін висловлює вам щирі співчуття жодна нагорода, жодні квіти, жодна увага не варта життя Олександра. Я хочу сказати слова подяки батькам , за те, що виховали мужню, чесну та порядну людину, справжнього патріота своєї країни. Ми вклоняємося перед Вами. Дякуємо Вам за сина. Пам’ять про Олександра буде вічна"

Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) отримали батьки Героя – Наталія Миколаївна та Олександр Анатолійович.

Фото без описуДарунком військовослужбовцям та волонтерам, а також усім присутнім, став патріотичний концерт за участю керівників гуртків та вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

На завершення заходу кожен із присутніх отримав оберіг, виготовлений дітлахами нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень