Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мирні воїни світла

Дата: 07.12.2023 15:32
Кількість переглядів: 79

Фото без описуЄ люди поруч із нами, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Тих, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, біженців, з ранку до вечора шукаючи можливості для допомоги: збирає гроші на ліки, надає притулок тим, хто залишив рідні домівки, годує, напуває, зігріває… Це волонтери.

Мирні воїни світла. Про історію виникнення волонтерського руху, його діяльність в Україні та значення, яке він має в сучасних умовах війни йшла мова під час інформ хвилинки «Люди доброї волі», яку провела бібліотекар центральної бібліотеки Позняковська Анастасія для учнів 4В класу (кл. кер. Білоус Т.В.) ліцею «Інтелект».

Бібліотекарі бібліотеки-філії №1 доставляють своїм користувачам книги додому, які не в змозі самі завітати до бібліотеки. Сервіс користується популярністю , коли несприятлива погода, особливо в період холодів, в зв’язку з підвищенням рівня Фото без описутравматизму.

Бібліотекарі мають кілька постійних користувачів, які постійно замовляють літературу додому. Часом, до книгозбірні телефонують родичі людей з інвалідністю та замовляють книги для своїх рідних.

Бібліотекарі завжди кропітливо підбирають цікаву художню літературу та періодичні видання для своїх читачів.

До Дня волонтерів бібліотека-філія №2 розмістила інформацію (пізнавальну площадку «Волонтери на варті миру»). Вже доведений факт, що волонтерський фронт надважливий для Перемоги над рашиськими загарбниками. Кожен може долучитись до волонтерського руху.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1830775574062476...

Разом з нашими читачами бібліотека-філія №3 організувала благодійну акцію «День добрих справ». Окрім предметів повсякденного попиту від наших юних читачі обереги та зворушливі побажання на сердечках для наших незламних воїнів

Фото без опису5 грудня в Міжнародний день Волонтера бібліотека філія №4, провела огляд літератури "З вірою в любов і милосерддя". В умовах війни поняття "волонтер" для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це - тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії. За час війни волонтером став кожен українець.

Український народ, як ніхто інший, знає про волонтерство все!

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень