Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Грудня, 2020 р., 16:25
9 грудня ми відзначаємо 77- річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників.  5 серпня 1941 року Знам’янку окупували фашисти. У наступні два дні вони окупували весь район.
09 Грудня, 2020 р., 14:25
З ініціативи голови Знам’янської районної державної адміністрації  Василія Смаглюка відбулася робоча зустріч з новообраними головами Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади Володимиром Сокирко, Суботцівської сільської об’єднаної територіальної громади Андрієм Борідченко за участі Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, керівників управлінь та відділів адміністрації, представників правоохоронних органів.
09 Грудня, 2020 р., 11:09
Щороку, 9 грудня, відзначається День визволення міста Знам’янка від фашистських загарбників. Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх.  
09 Грудня, 2020 р., 08:30
Шановні знам’янчани! 9 грудня ми відзначаємо річницю визволення нашого міста від фашистських загарбників. Схиляємо голови перед мужністю воїнів, що запекло боролися за свободу рідної землі.
08 Грудня, 2020 р., 16:22
Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад комунальної установи «Знам’янський  інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради»:
08 Грудня, 2020 р., 14:15
8 грудня 2020 року розпочала роботу новообрана Знам’янська міська рада Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. Перед відкриттям пленарного засідання виступила голова Знам’янської міської територіальної виборчої комісії Кропивницького району  Кіровоградської області Олена Недбайло, яка офіційно оголосила результати місцевих виборів 2020. 
08 Грудня, 2020 р., 08:22
Перша сесія Знам'янської міської ради 8 скликання
07 Грудня, 2020 р., 10:59
Традиційно до Міжнародного дня інвалідів  на базі КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради" проводиться Тиждень Дружби «Повір у себе».
07 Грудня, 2020 р., 10:50
Світ творчості дивний тим, що в ньому немає кордонів, як немає кордонів для нашого всесвіту який усіяний безліччю зірок. В нашому місті теж запалають вогники учасники другого творчого проєкту «Фестиваль зірок», який організований відділом культури і туризму, начальник С. Бабаєва та міським Палацом культури, директор Н. Альошина за підтримки Регіонального фонду «Відкрита Україна», директор В. Вагжанова і буде проходити в онлайн режимі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень