Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Листопада, 2020 р., 15:40
Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому повідомляє, що станом на 19.11.2020 року фінансування та кошторисні призначення для виплати  компенсації на продукти харчування за вересень та жовтень 2020 відсутні. 
17 Листопада, 2020 р., 11:21
Знам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті учасника АТО/ООС Івана Сергійовича Горошко  .   Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.
16 Листопада, 2020 р., 10:45
У період карантину працюють «гарячі лінії» для надання роз′яснень вразливим верствам населення - одиноким громадянам похилого віку, людям із інвалідністю, сім’ям із дітьми, сім′ям, які виховують дітей із  інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям з питань, пов’язаних із призначенням (перерахунком), виплатою житлових субсидій, державних соціальних допомог, компенсацій. 
10 Листопада, 2020 р., 16:37
Нарядилась осінь в дороге намисто, Золоте волосся розплела над містом, Кольорові фарби вийняла з кишені, І малює осінь жовтим і зеленим,
10 Листопада, 2020 р., 16:35
До Всеукраїнського Дня працівників культури у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка  9 листопада 2020 року розпочав свою роботу традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти», який   вже в сьоме проводиться з метою всебічного  розкриття таланту   учнів закладу. Всі бажаючі учні та викладачі  школи могли презентувати свої вміння та захоплення різними видами мистецтва.
09 Листопада, 2020 р., 09:27
Міністерство охорони здоров'я 2 листопада запустило в роботу єдиний контакт-центр із протидії поширенню коронавірусу.
09 Листопада, 2020 р., 08:48
Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва міста! Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди святкування вашого професійного свята.
06 Листопада, 2020 р., 10:58
Кожна епоха дарує людству нові винаходи і відкриття. Але найбільшим винаходом людства було письмо. Писемні знаки дали людям можливість зберегти істинне знання. Адже саме завдяки написаному слову люди збагнули світ і своє місце в ньому.
04 Листопада, 2020 р., 11:25
Шановні залізничники та ветерани залізничного транспорту прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
03 Листопада, 2020 р., 13:54
Метою законопроекту є законодавче врегулювання окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України. Законопроектом пропонується внести зміни до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про Кабінет Міністрів України», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень