Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Грудня, 2020 р., 11:07
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відзначається щорічно 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
14 Грудня, 2020 р., 08:36
14 грудня 1986 року було завершено будівництво саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. Ліквідатори у надзвичайно короткий термін героїчно виконали свій службовий та громадянський обов’язок, врятувавши людство від найбільшої у світі техногенної катастрофи.
11 Грудня, 2020 р., 16:13
Хоча до новорічних свят залишилося ще півмісяця, проте підготовка триває повним ходом. Вулиці міста вже радують своїм святковим вбранням адже днями комунальники прикрасили їх світловою ілюмінацією.
11 Грудня, 2020 р., 16:00
З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності та  безпритульності службою у справах дітей спільно з ювенальною превенцією та  центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено обстеження умов проживання та виховання дітей  в кризових сім’ях.
11 Грудня, 2020 р., 14:58
Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради інформує щодо готовністі утримання доріг міста Знам’янка в осінньо-зимовий період 2020/2021 років, а саме: проведені роботи по ліквідації ямковості,  нанесенню дорожньої розмітки, встановленню дорожніх знаків та інші роботи з покращення стану доріг.
11 Грудня, 2020 р., 14:08
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Загородньої 30 листопада 2020 року відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. Цей напрямок роботи є одним із пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету Знам’янської міської ради. На засіданні заслухано інформацію, щодо стану розгляду звернень громадян в архівному відділі виконавчого комітету Знам’янської міської ради та комунальному підприємстві «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
10 Грудня, 2020 р., 16:45
Друзі! Поспішайте взяти участь у конкурсі Новорічної іграшки!   Участь у ньому можуть приймати усі бажаючі, як діти так і дорослі. Головне, щоб ялинкові прикраси були виготовлені власноруч з матеріалів із вологостійкими властивостями. Конкурсні роботи  приймаються в приміщенні виконавчого комітету, каб №4.
10 Грудня, 2020 р., 16:07
Традиційний конкурс «Юний віртуоз» фортепіанного відділу, який щорічно проходить у Знам’янській ДМШ ім. М. В. Лисенка відбувся 09 грудня 2020 року. Вивчення та виконання віртуозних, технічних творів – важлива складова для розвитку кожного музиканта. Тому популяризація інструменту фортепіано, розвиток і удосконалення технічної майстерності учнів та виявлення найбільш обдарованих та віртуозних учнів-піаністів є метою цього  творчого змагання.
10 Грудня, 2020 р., 13:13
9 грудня – особливий день для кожного знам’янчанина, адже цього дня 77 років тому було визволено місто Знам’янку від нацистських загарбників.
09 Грудня, 2020 р., 16:25
9 грудня ми відзначаємо 77- річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників.  5 серпня 1941 року Знам’янку окупували фашисти. У наступні два дні вони окупували весь район.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень