Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 21.05.2021 09:01
Кількість переглядів: 964

За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням заступника голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва  Юрія Григораша, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Депутати розглянули 45 проєктів рішень, що стосуються регулювання земельних відносин та запропоновані до розгляду на черговій десятій сесії міської ради, у тому числі:

про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність – 7 проектів; 
про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність – 6; 

про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність - 6 та інші. 

Членами комісії були поставлені запитання щодо підстав внесення на розгляд міської ради проєктів рішень, територіальної належності земельних ділянок, відповідності місця розташування об’єктів вимогам генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації тощо. Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк надала роз’яснення та відповіді з кожного питання порядку денного.  

Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко щодо змін, які пропонується внести до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік ( з врахуванням пропозицій розпорядників бюджетних коштів станом на 18.05.2021 р.).

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк представив на розгляд депутатів інформацію: про запити та звернення, від депутатів Знам’янської міської ради VIII скликання, та громадян, за період з 01.01.21р.по 01.05.21 р. (об’єкти та види робіт); про орієнтовну потребу у фінансуванні по видам робіт станом на 01.05.2021 р. ( у тому числі виготовлення ПКД та проведення її експертизи); перелік об’єктів, що потребують термінового залучення бюджетних коштів станом на 01.05.2021р. 

У ході засідання, членами комісії звернуто увагу на необхідність цільового використання бюджетних коштів розпорядниками коштів;  співпраці органів виконавчої влади з депутатським корпусом; передачі рішень Петрівської сільської ради до архівного відділу; необхідності завершення робіт на об’єктах незавершеного будівництва; порушено питання необхідності планування робіт та звітування  про їх виконання та інші.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією було надано висновки та рекомендації, а також рекомендовано додатково включити до порядку денного чергової сесії міської ради наступні проєкти рішень: «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого скликання до Кабінету Міністрів України стосовно врегулювання проблемних питань оновленого механізму отримання житлових субсидій» (суб’єкт подання - депутат Знам’янської міської ради Наталія Клименко); «Про  внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2017-2021 роки» (щодо проведення аудиту, у тому числі незалежного, головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня, одержувачів бюджетних коштів та комунальних підприємств, суб’єкт подання – секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська);  «Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність  БЕСПАЛОМУ В.М., ЛЕГКОДУХ Н.М. та ЧЕРНИХУ С.А.».

У роботі комісії прийняли участь депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва Юрій Григораш, Анатолій Тесленко, Наталія Балик, Тетяна Захарчук, Майя Лук’яниця, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    
Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень