Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зустріч з прийомними батьками та батьками-вихователями до Дня сім’ї та Дня матері

Дата: 20.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 1220

В рамках відзначення Дня матері та Дня сім’ї 19 травня 2021 року  Знам’янським міським центром соціальних служб (директор Наталія ШЕВЧЕНКО) в приміщенні  центру дитячої та юнацької  творчості (директор Геннадій ПОДВИЖЕНКО) було організовано роботу групи взаємодопомоги прийомних батьків та батьків-вихователів, сім’ї яких функціонують на території Знам’янської  міської територіальної громади.  

Саме ці люди дарують розуміння родинних свят тим дітям, які, з різних причин, не змогли отримати піклування в своїх біологічних сім’ях. Саме вони діляться своїм життям для того, щоб привити цим дітям найвищі цінності людини – відчуття родини,  її тепла, любові та затишку.
З метою надання дієвої та такої необхідної допомоги у вихованні, на зустріч були запрошено практичного психолога КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олену Спірідонову та працівників психологічної служби закладів освіти міста.
Прийомні батьки та батьки-вихователі були позитивно налаштовані на спілкування, проявляли свою зацікавленість, висловлювали свою думку та ділилися власними труднощами та досягненнями у вихованні дітей, які проживають в їх родинах. Така форма роботи є необхідною, адже спільно з фахівцями можна вирішити будь які питання, що виникають у вихованні дітей та відчути підтримку і сили, які необхідні кожному.
З сім’ї починається життя людини! Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, того, без чого не може існувати людина. Хочеться побажати кожній нашій родині благополуччя, щастя, добробуту. Нехай у кожній домівці  панують мир, злагода та порозуміння, ціниться  своє сімейне вогнище, і щоб ніякі мінливості долі не могли роз’єднати найдорожче і цінне, що є в людини, – її родину!

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу соціальної роботи ЦСС                                                                                                    Ольга КРУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень