Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 21.05.2021 09:02
Кількість переглядів: 1255

Фото без описуЗа участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (голова Неля Данасієнко).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на чергової деcятої сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин). 

Під час обговорення проєкту рішення міської ради щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, члени комісії висловили окремі думки щодо його змісту, а також додаткових змін, що виникли під час оприлюднення проєкту рішення та пропонуються до розгляду. Рекомендовано винести даний проєкт рішення з доповненнями та змінами на розгляд чергової сесії міської ради, у тому числі з тими, що надійшли протягом роботи комісії (переміщення бюджетних призначень по УМА та ЖКГ з метою дофінансування робіт по поточному ремонту дорожнього покриття внутрішньодворової території та заїзду до житлового будинку по вул. Трудовій,7). У ході обговорення проєкту рішення звернуто увагу на необхідність цільового, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, а також організацію контролю за якістю виконаних робіт, придбаних товарів, отриманих послуг.

Обговорено питання списання майна комунальної власності, а саме:  дороговартісного медичного обладнання КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та основних засобів міського Палацу культури.

Депутати взяли до відома інформації про роботу постійних комісій міської ради за І квартал 2021 року; про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки та Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини»  на період до 2021 року за 2020 рік.

Заслухавши секретаря Знам’янської міської ради Вікторію Зеленську рекомендували винести на розгляд міської ради проєкт рішення щодо змін до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання (пропозиції передбачають зміни, доповнення, усунення технічних неточностей та дублювань до 20 статей діючого Регламенту)  з доповненнями.

Обговорено інформацію начальника відділу охорони здоров’я Тетяни Іваськів про неможливість подальшого виконання КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради договору за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи зміни до вимог Національної служби здоров’я України станом на 01.04.2021 року. Після отримання офіційного листа від Національної служби здоров’я України інформація буде доведена до населення.

Взято до відома дані управління соціального захисту населення щодо планових показників 2021 року, касових видатків та залишків бюджетних призначень до кінця року для виплати матеріальної допомоги по категоріям в розрізі категорій: ветеранам Другої Світової війни; ветеранам АТО/ООС, членам сімей загиблих, дітям загиблих; воїнам-інтернаціоналістам; учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. 

Прийнято рішення обговорити на черговому засіданні постійної комісії орієнтовний розрахунок потреби коштів місцевого бюджету у разі прийняття рішення про надання пільг з оплати проїзду окремим категоріям громадян у готівковій формі (монетизація пільг).

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією було надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва  Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Ольга Бойчук, Ігор Качанов, Олександр Роздобудько, Людмила Семиніна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень