Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Жовтня, 2020 р., 12:00
 У Кропивницькому з 02 по 11 жовтня проходив фестиваль "Осінь з музикою Кароля Шимановського: діалог культур і часів на малій батьківщині композитора".  ХVІII музичний фестиваль, що вже став традиційним, цьогоріч був присвячений 145-річчю від дня народження музиканта та композитора і відбувся за підтримки Українського Культурного Фонду.  
15 Жовтня, 2020 р., 11:56
12 жовтня Президент України підписав проект закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо приведення у відповідність положень бюджетного законодавства у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи» № 3614.
13 Жовтня, 2020 р., 15:57
 Шановні воїни-захисники, ветерани! Вітаємо вас з Днем захисника   України!
13 Жовтня, 2020 р., 15:27
   14 жовтня в Україні відзначається День захисника України, втановлений Указом Перезидента України від 14.10.2014 року №806. Цей день передусім є нагодою згадати звитяги попередніх поколінь, представники яких своїм героїзмом і жертовністю здобували та відстоювали свободу і незалежність України. Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних Сил України, які сьогодні мужньо захищають суверенітет України.
13 Жовтня, 2020 р., 10:45
  Напередодні  Дня захисника України   відбулася зустріч міського голови Сергія Філіпенка з учасниками АТО/ООС – особами  з інвалідністю внаслідок війни по вирішенню їх нагальних питань.     Сергій Іванович  проінформував присутніх про ситуацію у місті, про проведену роботу міською владою  з питань життєдіяльності міста, порушив проблемні питання. А також, вніс пропозицію  щодо об’єднання і спільної праці  для  вирішення  подальших питань ветеранів АТО. 
12 Жовтня, 2020 р., 13:38
  Минулого тижня  в рамках відзначення Дня Захисника України та Дня українського козацтва, на території міста Знам’янка відбувся Міський етап обласного проекту «Захисник Кіровоградщини» (далі по тексту – Захід, Змагання).
06 Жовтня, 2020 р., 16:00
       Минулий тиждень у місті був насичений спортивними подіями. Одразу відбулись три масштабні спортивні змагання, а саме: Всеукраїнські змагання з велокросу пам’яті Андрія Залівчого, Максима Кадацького та  Сергія Масловського , чемпіонат Кіровоградської області з боротьби греко-римської та гра чемпіонату області з футболу. 
06 Жовтня, 2020 р., 11:05
                                                                                                              ЗАТВЕРДЖЕНО
05 Жовтня, 2020 р., 13:59
  Перша неділя жовтня щедра на свята,  міжнародні: День музики, День людей похилого віку, День ветерана  та День вчителя, які  минулої п’ятниці  учні та  викладачі музичної школи імені М.В. Лисенка відзначили святковим концертом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень