Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Травня, 2022 р., 15:35
  Воістину, кожна жінка – це втілення любові, радості та ніжності!  І витонченої краси додає прекрасній половині населення її коса. 
16 Травня, 2022 р., 14:06
У Кіровоградській області скоротили час комендантської години, відповідно до розпорядження  голови обласної військової організації Андрія Райковича від 16.05.2022 року №316-р "Про комендантську годину в області".
16 Травня, 2022 р., 13:56
  На виконання плану роботи Знам’янської міської ради на 2022 рік, під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксани Перемот, відбулося засідання постійної комісії  в якому брали участь секретар Знам’янської  міської ради Вікторії Зеленська, начальник юридичного відділу Юрій Данільченко.
16 Травня, 2022 р., 12:00
До відзначення Міжнародного дня сім'ї - працівники музею провели екскурсію історичним середмістям Знам'янки для сімей внутрішньо переміщених осіб.
16 Травня, 2022 р., 09:45
    До Міжнародного  дня сім’ї гуртківці Будинку культури смт.Знам’янка Друга, учні Знам’янських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 6, 7, учасники хореографічного колективу естрадного танцю "Сузір’я" ЦДЮТ малювали на асфальті на тему "Моя щаслива родина". Через малюнки діти показали свою любов до родини, Батьківщини та неньки України. 
15 Травня, 2022 р., 16:41
Щороку, у третю неділю травня, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, згадують земляків, які загинули або постраждали від репресій комуністичного режиму.
15 Травня, 2022 р., 08:00
Ніхто не стане заперечувати істину, що родина завжди була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Ми не повинні і не маємо права забувати про людей, які на передовій захищають мир і спокій наш та наших сімей. Зараз, в часи російської агресії проти України, ми всі повинні бути як одна велика, дружня, надійна родина, захищати рідних, оселю та свій край від посягань, тим самим допомагаючи нашим захисникам тут, в тилу. Доземний уклін батькам, які виховали патріотів України, героїв Революції гідності, мужніх захисників Вітчизни. Бажаю всім вам міцного здоров’я, щасливої долі та непохитності родинних стосунків.
15 Травня, 2022 р., 07:00
Третя неділя травня - День пам’яті жертв політичних репресій. Цього дня ми згадуємо про мільйони покалічених доль, про людей, розстріляних без суду і без слідства, позбавлених своїх громадянських прав. Пам’ятаймо жорстокі періоди літопису нашої Батьківщини. Пам’ятаймо всіх, хто віддав своє життя в боротьбі за справедливість.  Непохитної віри усім нам! Вічна пам’ять безневинно загиблим! Слава Україні! Слава Героям!
13 Травня, 2022 р., 16:40
  Зараз вся Україна переживає особливо важкі та трагічні події. Але основні людські цінності, які так притаманні українцям, зараз набувають ще більш особливого значення! В травні ми відзначаємо Міжнародний день сім’ї та день матері, це ті надзвичайні поняття, які супроводжують нас усе життя, надають нам силу, підтримку, любов і надію! 
13 Травня, 2022 р., 16:11
 Які програми доступні. Окрім державної допомоги внутрішньо переміщені особи можуть отримати міжнародну цільову грошову підтримку, що реалізується спільно з Урядом України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень