Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Квітня, 2022 р., 09:56
«Мій сонячний дім - це моя Україна», «Свобода», «Все буде –Україна», «Серце України болить за кожну дитину», «Життя до і після війни», «Мирне небо над головою», «Ми за Мир» - старанно виведено нерівним дитячим почерком на барвистих малюнках різних форм і розмірів, представлених на міський конкурс дитячого малюнка «Діти Знам’янщини за мир». Як ніколи гостро стоїть сьогодні для громадян України питання миру.
07 Квітня, 2022 р., 17:38
У воєнний час, коли українська земля щораз здригається від ворожих атак російський загарбників, знищення та спустошення  мальовничих куточків нашої незламної духом Батьківщини, -  найбільшої уваги, турботи та підтримки потребують діти.
07 Квітня, 2022 р., 17:04
У такий кризовий час незалежно від того, де ми є і що робимо, нам усім потрібна допомога. Важливими завданнями в роботі працівників психологічної служби є зниження рівня тривоги, страхів, паніки, підвищення рівня стресостійкості та підтримка емоційної рівноваги учасників освітнього процесу. Саме для цього ми створили Хаб психологічної підтримки.
07 Квітня, 2022 р., 16:35
    За ініціативою керівника гуртка "Творча майстерня" Будинку культури смт Знам’янка Друга Стальміри Чередніченко, відбулися індивідуальні зустрічі з гуртківцями.
07 Квітня, 2022 р., 14:20
 Чат-бот «Знайди рідних» дозволяє знайти тих, із ким  втрачений зв’язок, незалежно від того, де вони зараз перебувають.
07 Квітня, 2022 р., 13:07
Знам’янський  міський голова Володимир Сокирко  розпочав нараду зі слів вдячності на адресу усіх керівників органів самоорганізації населення нашої громади, які у такий важкий для країни час продовжують виконувати свої функції на громадських засадах, надавати підтримку мешканцям, Збройним Силам України, у такий спосіб забезпечуюючи важливу під час війни функцію – тил.
07 Квітня, 2022 р., 11:56
"Сади перемоги" – всеукраїнська ініціатива, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування сільськогосподарської продукції задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
07 Квітня, 2022 р., 10:58
    За час війни працівники відділу культури і туризму та заклади культури освоїли багато різних професій (повар, швачка, закрійник, водії, майстри з плетіння сіток та ін.) і всі вони направлені на підтримку та надання допомоги воїнам - захисникам та вимушено переміщеним особам.
07 Квітня, 2022 р., 10:26
Поки дорослі займаються волонтерською роботою, для їх дітей творчий колектив міського Палацу культури провів годину дозвілля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень