Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Червня, 2022 р., 09:00
    На виконання плану роботи Знам’янської  міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання на 2022 рік, відповідно до протокольного доручення  постійної комісії з питань  депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку в міській раді проведено День депутата. До порядку денного засідання було включено три питання.
12 Червня, 2022 р., 07:07
Шановні жителі Знам’янської міської  територіальної громади!
10 Червня, 2022 р., 09:06
Засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради 10.06.2022 
09 Червня, 2022 р., 16:03
Сьогодні, 09 червня 2022 року, в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості, за ініціативи відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, відбулася зустріч-нарада з питань проведення Акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» за участю відповідальних за оганізацію відповідної роботи в закладах загальної середньої освіти спільно з представниками екстрених служб - відділу поліції №1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області; фахівцями Служби у справах дітей та Центру соціальних служб виконавчого комітету Знам’янської міської ради, Знам’янської міської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського міського краєзнавчого музею.
09 Червня, 2022 р., 09:38
Щоб розширити консультаційну підтримку працівників і роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!”.
08 Червня, 2022 р., 14:25
Сьогодні, 8 червня,  в  Локомотивному  депо Знам'янка Одеської залізниці (ТЧ-7),  Знам’янським  міським  головою  Володимиром   Сокирком,   представником  І  відділу Кропивницького  РТЦК  та  СП   майором   Ларіоновим  В.А.  було передано  дружині  загиблого  військовослужбовця  Надії  Павлівні  та  сину  Олександру  орден  “За мужність”  ІІІ  ступеня, яким,  відповідно  до  Указу Президента України  від 14  березня  2022  року  №134,   нагороджено   старшого  солдата   Івана  Миколайовича  Дєдушкова  (посмертно). 
07 Червня, 2022 р., 15:11
Знам’янський міський центр соціальних служб повідомляє, що в реаліях воєнних дій в Україні постраждалі від експлуатації та/або насильства за ознакою статі, зокрема від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, можуть отримати комплексну медичну та психологічну допомогу (консультації медичних спеціалістів, різні обстеження, лікування) у Реабілітаційному центрі Міжнародної організації з міграції МОМ (м. Київ)
07 Червня, 2022 р., 14:30
На виконання Закону України від 26.01.2022 р № 2008-IX «Про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо збільшення мінімального розміру аліментів, що стягуються на дитину з інших членів сім'ї та родичів, та запровадження мінімального розміру тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів», Урядом внесено зміни до Порядку призначення та виплати тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме.
07 Червня, 2022 р., 10:03
Це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які відповідають критеріям програми. Станом на 5 червня, на сайті register.unicef.org заявку подали понад 411 тис. разів.
06 Червня, 2022 р., 08:21
Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем журналіста. Ми щиро вдячні вам за вашу активну позицію, за потужне наповнення інформаційного простору актуальними новинами, адже це надзвичайно важливо. Особливу повагу викликає те, що, дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.  В день професійного свята бажаю вам, дорогі журналісти, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів, особистого щастя та мирного неба над головою!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень