Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

17 Червня, 2024 р., 14:35
У центральній бібліотеці Знам’янської міської територіальної громади навчають і консультують з питань цифрової грамотності. Усі охочі можуть здобути навички користування смартфоном, комп’ютером, інтернетом та основними онлайн-сервісами, дізнатися свій рівень цифрової освіти та отримати консультації як його підвищити.
17 Червня, 2024 р., 13:42
Цього разу тренери відкрили для малечі чарівний світ підводного життя. Діти знайомились з дивовижним життям морів та океанів. Вони дізналися, що у цьому царстві глибини живуть і розмножуються найрізноманітніші види риб, морських хижаків і багато-багато інших істот. Переглянувши відео, як мешканці водойм почувають себе, коли ми забруднюємо воду та кидаємо сміття, малеча перейнялася проблемами підводних тварин, співчувала їм та пропонувала, як захистити підводний світ від поганих людей.
17 Червня, 2024 р., 11:39
День батька – тепле сімейне свято, яке припадає на третю неділю червня. Тримаючись за сильну батькову руку, дитина робить свої перші кроки в житті. Спираючись на неї, йде в широкий світ. Кожен маленький син хоче бути схожим на свого батька-красивого, розумного, сильного, турботливого. А кожна донька обиратиме собі чоловіка, схожого на батька. Вони ще поки ростуть і беруть приклад зі своїх батьків.
17 Червня, 2024 р., 10:32
АРТ-майстерня 15 червня зібрала в «Творчій майстерні» Будинку культури сел. Знам’янка Друга чимало охочих приготувати подарунок для татуся. Працювали під гаслом «Подарунок для тата своїми руками».
11 Червня, 2024 р., 10:13
8 - 9 червня  міським краєзнавчим музеєм м.Знам’янка був проведений  краєзнавчо-туристичний захід «Похід стежками рідного краю» для учнів навчальних закладів м.Знам’янки за маршрутом Омельгород – Нерубаївка – Стримівка.
10 Червня, 2024 р., 14:08
Кожен куточок нашої України має свої особливості та колорит. Унікальним є і містечко під назвою Знам’янка - місто сплетіння залізниць, захищене досить щільним лісом, що оберігає його і жителів від стрімких вітрів і спекотної жари.
10 Червня, 2024 р., 14:04
9 червня, за ініціативи Будинку культури сел. Знам’янка Друга на чолі з керівником гуртка «Творча майстерня» Стальміри Чередніченко, активна  група мандрівників вирушила в еко-подорож до соснового лісу станція Стримівка.
10 Червня, 2024 р., 13:17
В рамках проекту «Мистецькі вихідні» бібліотека-філія№1 підготувала для дітей ліцею «Гармонія» та дітей ВПО літературну подорож на тему: «Природа в міфах і легендах». Найкраще рослинний світ представлений у народних легендах та міфах. Тому бібліотекар Олена Холодова розповіла усім присутнім діткам легенди: «Звідки взялася кропива» та «Звідки взялися петрові батоги, або ж цикорій», ознайомила школярів з видами квітів, які занесені до Червоної Книги України. А ще провела для дітей вікторину «Квіти в Україні». Всі дуже були активними у відгадуванні загадок про квіти та рослини на свіжому повітрі серед рослин. Охочі дівчатка і хлопчики підготували розповіді про рослини - обереги та грали в рухливі ігри з м’ячем «Назви улюблену квітку», «Їстівне – не їстівне» і зробили висновок, що природу треба оберігати, любити свою землю та рідне джерело народної мудрості. Діти від сонячних променів розжарілися, але залишились дуже задоволені
06 Червня, 2024 р., 08:29
На черговому занятті з рукоділля в міській бібліотеці-філії№1 майстрині продовжували вишивати рушники, сорочки та обмінювались схемами з вишивки.
05 Червня, 2024 р., 14:22
Ми живемо в страшний час, коли терор росії забирає не лише найкращих, але і найменших. Агресор веде війну проти України варварськими методами, знищуючи націю та намагаючись викорінити ідентичність українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень