Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам'янській міській бібліотеці – філії№1 відбулася презентація книги Василя Мелюса «Поле невтолимої печалі»

Дата: 25.03.2024 15:27
Кількість переглядів: 76

Фото без описуДо Всесвітнього свята поезії була приурочена презентація книги Василя Мелюса «Поле невтолимої печалі», яка відбулася в Знам'янській міській бібліотеці – філії№1. На презентації були присутні: читачі, учасники бібліотечного клубу «Затишок, а також ВПО та всі, хто цікавиться українською поезією. Завідуюча бібліотеки познайомила присутніх з книгою Василя Мелюса «Поле невтолимої печалі» та з життєвим шляхом автора.

Всі присутні із захопленням слухали розповідь Василя Мелюса про його професійний та творчий шлях. Нині він очолює Організацію ветеранів Мар'їнської міської об'єднаної територіальної громади. Закінчив агрономічний факультет Луганського сільськогосподарського інституту та кінознавчий факультет Київського інституту театрального мистецтва імені І.К. Карпенка-Карого. За досвідом практичної трудової діяльності - журналіст і менеджер державного управління.

Василь Ілліч Мелюс пише вірші, прозу і публіцистику. Друкується в періодичній пресі та колективних збірниках, розміщує свої твори також у соціальних Інтернет-мережах. Різножанрові поетичні твори, які увійшли до збірки «Поле невтолимої печалі» - підсумок глибинних авторських дум про драматичну минувшину рідного краю та його трагічне сьогодення.

Фото без описуПрезентація книги відбулася у присутності автора, члена Національної спілки журналістів України. Василь Ілліч змістовно і цікаво ознайомив усіх запрошених зі своєю новою книгою: зачитав свої вірші, розкрив секрет назви збірки поезій.

Це було жваве, цікаве спілкування з автором. Зустріч із гостем пройшла на дружній хвилі захоплююче, цікаво і невимушено, залишивши по собі теплі спомини.

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень