Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

10 Грудня, 2022 р., 10:00
Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. До Міжнародного дня прав людини, який щорічно, починаючи з 1948 року, відзначається 10 грудня, у закладі КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обл. ради" працівник бібліотеки-філії №3 Наталя Сатир та головний юрист сектору «Знам’янське бюро правової освіти» Тінга А., провели правовий діалог «Хочеш людиною справжньою стати, закони людські навчись поважати». В ході діалогу розглядали різноманітні життєві ситуації, і як потрібно діяти згідно норм права; як правомірно реагувати на неправомірні дії однолітків та суспільства. В кінці заходу дійшли висновку, що права нерозривно пов’язані з обов’язками, і що ми всі повинні робити такі вчинки, щоб не зашкодити собі, родині та оточуючим.
09 Грудня, 2022 р., 19:00
9 грудня ми відзначаємо 79- річницю визволення Знам'янщини від німецько-фашистських загарбників. До цієї дати міська бібліотека-філія №1 підготувала і провела для користувачів бібліотеки, учнів ліцею «Свобода» краєзнавчо-пошукову розвідку «Часи пройшли, роки минули, та ми героїв не забули!»
09 Грудня, 2022 р., 17:57
Гарні традиції треба берегти та примножувати. Тому Будинок культури смт. Знам’янка Друга, спільно з ліцеєм «Дивосвіт», провів щорічний шахово-шашечний турнір, присвячений 79-й річниці визволення м. Знам'янки від фашистських загарбників.
09 Грудня, 2022 р., 15:55
Сьогодні у Будинку культури смт.Знам’янка Друга, спільно із міським краєзнавчим музеєм, була проведена цікава та захоплююча презентація до 79-ї річниці визволення м. Знам’янка від фашистських загарбників. 
08 Грудня, 2022 р., 13:06
Вітаємо учасників  шкільного конкурсу фортепіанного відділу  «Юний віртуоз»,  який щорічно проходить  у Знам’янській ДМШ ім. М.В.Лисенка .07 грудня 2022 року, учні відділу змагалися за краще виконання віртуозного етюду. Без вивчення етюдів та гам неможливо стати вправним піаністом. Тому вивчення та виконання віртуозних технічних творів – важлива складова для розвитку кожного музиканта. Дуже приємно, що  незважаючи на складні умови навчання, учні наполегливо вчаться і показують хороші результати. Щиро  радіємо за досягнення учнів, за бажання бути кращими. Величезна подяка педагогам за підготовку учасників,  а  батькам  за підтримку захоплень своїх дітей. Тож за підсумками змагання маємо такі результати
06 Грудня, 2022 р., 14:54
Мабуть, одним із найскладніших розділів у вивченні української мови є вимова та наголоси. Над цим найбільше і працюємо у розмовному клубі «Спілкуємося українською» в центральній бібліотеці Знам’янської міської ради. Розбираємо правила, наводимо приклади, будуємо діалоги. Для кращого запам'ятовування інформації та концентрації уваги робимо вправи.
05 Грудня, 2022 р., 16:29
У наш час, коли все більше панує зло на Землі, милосердя і доброта, як два крила, на яких тримається людство. Що таке добро, добрі вчинки? Для однієї людини- це посмішка, подарована перехожим, для іншої - кілька гривень, сплачених на касі за бабусю, якій не вистачило не купівлю хліба.. Третій- вважає за краще подати другові добру пораду... Хтось може підтримати, за необхідністю, теплим словом, душевною розмовою.
05 Грудня, 2022 р., 11:30
Бібліотекар дитячого відділу центральної бібліотеки Позняковська Анастасія до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями провела для вихованців КЗ «Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» бібліомікс «Багато в світі є чудес, все викликає інтерес».
05 Грудня, 2022 р., 08:26
02 грудня 2022 року, в рамках проведення заходів 28 міського фестивалю «Повір у себе», відбувся концерт «Мелодії дружби» вихованців дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка для учнів Знам’янської спеціалізованої школи-інтернат.
29 Листопада, 2022 р., 16:24
Щороку з 25 листопада відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тому міська бібліотека-філія №1 запропонувала для своїх юних користувачів відеолекторій на тему: «Світ без насильства».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень