Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Наш священний обов’язок, як нащадків покоління переможців - пам’ятати жертовний подвиг наших героїв і цінувати досвід живих

Дата: 07.05.2021 16:01
Кількість переглядів: 1193

Фото без описуЩороку 8 та 9 травня ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах у повоєнні роки підняли країну з руїн.

На жаль, час не підвладний людині і з кожним роком стає все менше і менше ветеранів з якими ми поділяємо радість переможної весни. На сьогодні у Знам’янській міській територіальній громаді  проживає семеро учасників бойових дій Другої світової війни. 

Напередодні 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Знам’янський міський голова Володимир Сокирко спільно з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитром Молодченко, керуючим справою (секретарем) виконкому Лілією Меренковою, радником міського голови Володимиром Мухуром та представниками Знам’янської міської організації ветеранів України (голова Ганна Бабійчук) відвідали і привітали кожного з учасників бойових дій Другої Світової війни.. 

А саме:
Босненко Івана Назаровича, 
Кондратенко Василя Федосійовича, 
Куценко Софію Іванівну, 
Мирошниченко Григорія Івановича, 
Писаревського Андрія Федоровича, 
Смірнова Миколу Павловича, 
Соломаху Клавдію Прокопівну. 

Володимир Феліксович подякував ветеранам за їх неоціненний подвиг та вручив продуктові набори, матеріальну допомогу, квіти.

- Наш священний обов’язок, як нащадків покоління переможців - пам’ятати жертовний подвиг наших героїв і цінувати досвід живих, - підкреслив очільник громади.

Справжню святкову атмосферу створили В’ячеслав Марченко і Наталія Леонова, у виконанні яких прозвучали післявоєнні пісні для шанованих ветеранів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень