Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2021 р., 14:44
Як повідомляється на сайті Кіровоградської обласної державної адміністрації упродовж 2021 року Державна служба якості освіти перевірить один із навчальних закладів міста.
12 Січня, 2021 р., 13:41
Протягом 2020 року на обліку служби перебувало 37 дітей з категорії тих, що опинилися у складних життєвих обставинах (діти проживають в сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків). Працівниками служби у справах дітей разом з центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, педагогами, медиками, психологами організовано комплексне обстеження сімей дітей даної категорії.
11 Січня, 2021 р., 15:10
18 січня 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 11 січня 2021 року № 1 "Про скликання  позачергової четвертої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться позачергова четверта сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
11 Січня, 2021 р., 14:02
Адміністративний збір та плата за надання відомостей з Єдиного державного реєстру справляються у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документи для проведення реєстраційної дії або запит про надання відомостей з Єдиного державного реєстру, та округлюються до найближчих 10 гривень.
11 Січня, 2021 р., 09:51
05 січня 2021 року  відбувся конкурс  на заміщення вакантних посад  практичного психолога та вчителя-реабілітолога комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради». Претендентами  на посади фахівців інклюзивно-ресурсного  центру були  Кус Валентина Андріївна та Акіменко Тетяна Григорівна. Конкурс складався  з двох етапів: письмового кваліфікаційного іспиту  на знання законодавства у сфері  освіти дітей з особливими освітніми потребами  та  основ спеціальної педагогіки. 
08 Січня, 2021 р., 12:41
Сьогодні вранці, через погіршення погодних умов уночі, на дитячий майданчик у сквері біля КЗ "Знам'янська спеціальна школа" КОР" впало аварійне дерево.
07 Січня, 2021 р., 10:30
Сердечно вітаю вас з величним християнським святом Різдвом Христовим! У цей радісний для кожного з нас день хочу побажати Божого благословіння! Нехай злагода, щастя, любов і достаток квітне у ваших оселях. Нехай те чудове світло Різдва оберігає вас на всіх життєвих дорогах.
06 Січня, 2021 р., 14:41
Міський голова Володимир Сокирко за участю своїх заступників, секретаря виконкому, секретаря міської ради, представників правоохоронних органів і відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам'янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провів нараду щодо функціонування Знам’янської міської територіальної громади у період дії посиленних карантинних обмежень (з 8 по 24 січня) .
06 Січня, 2021 р., 13:45
КНП «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради, отримали 108 концентраторів кисню KSOC-5 (10L Dual). Найближчим часом вони будуть розподілені по відділенням, отже проблема забезпечення хворим киснем поступово вирішується.
06 Січня, 2021 р., 10:54
Працівники КП "Комбінат комунальних послуг" постійно дбають про належний санітарний стан територій міста і щоденно їх упорядковують. Так, сьогодні комунальники здійснюють прибирання прилеглої території (біля сміттєвого майданчика) по вул. Енергетиків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень