Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Вересня, 2023 р., 12:12
Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти потребують особливої допомоги, розуміння і підтримки.
17 Вересня, 2023 р., 10:00
Традиційно у третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які з чистими думками приходять до лісу і плекають його, люди працьовиті, мудрі, які зберігають, примножують, дбайливо і раціонально використовують це безцінне багатство рідної України – працівники лісового господарства.
17 Вересня, 2023 р., 08:05
Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем рятівника! Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.
16 Вересня, 2023 р., 10:50
150 років. Це багато чи мало? Для людини – це неймовірно довгий строк, а для державного підприємства це – майже початок шляху. І саме 15 вересня 2023 року 150-річчя з дня заснування відзначає локомотивне депо Знам’янка регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».
15 Вересня, 2023 р., 08:00
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Знам’янської міської ради та від себе особисто вітаю всіх вас з 150-річчям потужного підприємства.
13 Вересня, 2023 р., 10:15
Особистий прийом проведено за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега ГРЕБЕНЮКА, начальника юридичного відділу Юрія ДАНІЛЬЧЕНКА, заступника начальника УМА ЖКГ Марини БЕРЛОВОЇ, заступника керівника КП «Знам’янський ККП» Олександра ГУЗЯ та провідного юристконсульту відділу юридичного забезпечення Знам’янського управління експлуатації газового господарства Наталії СТРІЛЕЦЬ.
13 Вересня, 2023 р., 08:12
Традиційно щороку в другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. Не залишилася осторонь даної події і цьогоріч, зважаючи на дію військового стану в країні, спільнота активних прихильників спорту та здорового способу життя, адже фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Усі заходи та активності проведено із дотриманням вимог безпеки.
12 Вересня, 2023 р., 14:07
Будинок культури організував та провів чудовий благодійний захід "Ми - єдині, я і Україна!": творчі привітання від артистів селища та нашої громади, ярмарок-продаж смаколиків та виставку аматорів народного мистецтва БК.
10 Вересня, 2023 р., 07:51
Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня селища!
10 Вересня, 2023 р., 07:50
Шановні працівники газової промисловості та автозаправних станцій Знам’янської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень