Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні жителі селища Знам’янка Друга!

Дата: 10.09.2023 07:51
Кількість переглядів: 217

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня селища!

Цей день – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного села, селища є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ селища, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже, перш за все, це - успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне селище та підтримувати славетні традиції свого народу.

Нажаль, війна внесла в наше життя свої правила. Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат. Але ми маємо триматися, бути сильними. І маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок! Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!

Бажаю усім вам миру, міцного здоров’я, добробуту, злагоди і достатку. Зичу наснаги та успіхів у справах на благо рідної громади!

З повагою,

Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень