Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО провів черговий особистий прийом громадян

Дата: 13.09.2023 10:15
Кількість переглядів: 219

Фото без описуОсобистий прийом проведено за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега ГРЕБЕНЮКА, начальника юридичного відділу Юрія ДАНІЛЬЧЕНКА, заступника начальника УМА ЖКГ Марини БЕРЛОВОЇ, заступника керівника КП «Знам’янський ККП» Олександра ГУЗЯ та провідного юристконсульту відділу юридичного забезпечення Знам’янського управління експлуатації газового господарства Наталії СТРІЛЕЦЬ.

На особистий прийом до міського голови звернулись голови ОСББ громади щодо ремонту покрівель, систем водовідведення, входів у під’їзди, підвальних приміщень, асфальтування прибудинкових територій. УМА та ЖКГ зазначає, щодо в Знам’янській міській територіальній громаді діє Положення «Про співфінансування виконання робіт з капітального ремонту прибудинкової території ОСББ». Положенням зазначено, що головам ОСББ необхідно надати документи, згідно переліку, відомості про своєчасну сплату за житлово-комунальні послуги не менше, як 90 відсотків мешканців багатоквартирного будинку. Залучення бюджетних коштів у капітальний ремонт здійснюється один раз у п’ять років та капітальний ремонт одного ліфта будинку один раз у чотири роки.

Представники ОСББ звернулись з проханням надати роз’яснення щодо підписання акту балансової належності газової труби. Представниками управління газового господарства було надано консультацію із зазначеного питання. Із 01 січня 2023 року послуги з розподілу природного газу в області почала надавати Кропивницька філія "ГАЗМЕРЕЖІ". Юридичним особам необхідно обов’язково укласти договір в письмовій формі. Зробити це можна, звернувшись до управління газового господарства. Балансоутримувачі будинку мають самостійно відповідати за стан своїх газових мереж та приладів. Для цього необхідно підписати акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності – документ, що визначає межі відповідальності за газові мережі. Якщо балансоутримувач будинку не підписав такий акт, то згідно з правилами безпеки систем газопостачання, оператор не має права подавати їм газ.

З проханням надати консультацію щодо вирішення питання стосовно списання з пенсії боргу за користування водопостачанням. Начальником юридичного відділу було надано роз’яснення щодо порядку скасування судового наказу. Старшому будинку рекомендовано отримати відповідні документі у виконавчій службі та звернутись до юридичного відділу.

Мешканка громади звернулась з питанням встановлення відбйника на узбіччі по вул. Соборна для безпеки водіїв та пішоходів.

За результатами прийому Знам’янським міським головою питання були взяті на особистий контроль та надано доручення заступникам та начальникам управлінь, відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, заступнику керівника КП «Знам’янський ККП» щодо надання необхідної допомоги та здійснення заходів для вирішення порушених питань знам’янчанами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень