Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведення активностей в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту за участю різновікових груп та фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games» (Круті ігри) серед здобувачів освіти Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 13.09.2023 08:12
Кількість переглядів: 268

Фото без описуТрадиційно щороку в другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. Не залишилася осторонь даної події і цьогоріч, зважаючи на дію військового стану в країні, спільнота активних прихильників спорту та здорового способу життя, адже фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Усі заходи та активності проведено із дотриманням вимог безпеки.

Закладами дошкільної, загальної освіти громади проведено флешмоби-зарядки з урахуванням вікових груп учасників; організовано зустрічі учнівської молоді з ветеранами спорту та тренерами громади. Крім того, забезпечено залучення дітей та учнівської молоді до активності в рамках Проєкту «Активні парки - локації здорової України», участь вихованців та здобувачів освіти у товариських зустрічах за видами спорту; здійснено проведення турнірів з футболу на території громади та участь в Першості Кіровоградської області за її межами серед дитячо-юнацьких команд сезону 2023 р.

Фото без описуРазом з тим, забезпечено проведення міських змагань «COOL GAMES (Круті ігри) серед школярів закладів загальної середньої освіти на Міському стадіоні, в якому взяли участь 7 команд закладів загальної середньої освіти громади загальною чисельністю - 56 учасників. Здобувачі освіти мали змогу випробувати себе в активностях «Біатлон», «Конвеєр», «Переправа», «Флеш», «Хватько», «Великі складнощі», запропонованих загальною Програмою Всеукраїнського заходу.

Учасників змагань привітали з Днем всіх шанувальників спорту: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, ветеран спорту Знам’янської міської територіальної громади, голова громадської організації «Гандбольний клуб «Локомотив» Володимир Довгаленко та голова Знам’янського осередку Громадської організації «Українське капеланство» Сергій Карлюга.

Під час заходу кожен учасник фізкультурно-оздоровчого заходу мав змогу долучитися до виконання оздоровчих фізичних вправ під керівництвом Олександра Булаха - координатора проєкту «Активні парки - локації здорової України», що реалізується на території Знам’янської міської територіальної громади.

В ході проведення заходу за вагомий особистий внесок у розвиток спорту громади, досягнуті успіхи у спортивній та освітній діяльності, якісну підготовку вихованців до участі у змаганнях міського, обласного та всеукраїнського рівнів та з нагоди Фото без описувідзначення Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою Знам’янської міської ради нагороджено тренера-викладача з легкої атлетики Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, заслуженого тренера України Ігоря Поплавку, досягнення якого також відзначено на рівні області. Відповідною відзнакою обласного рівня (Подяка обласної військової адміністрації) відзначено й ветерана спорту Знам’янської громади Володимира Довгаленка.

За відповідно досягнуті успіхи, результативність вихованців на Чемпіонаті України та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту Грамотою Знам’янської міської ради відзначено тренера-викладач з велосипедного спорту Сергія Кошевого, а також за багаторічну працю та вагомий особистий вклад в розвиток виду спорту «Баскетбол» відзначено Грамотою Знам’янської міської ради Миколу Добрянського.

Творчою родзинкою проведення заходу стали виступи зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» (кер. Марина Стукаленко та Катерина Степанова).

Фото без описуПо завершенню Заходу команди учасників отримали солодощі від Знам’янського осередку ГО «Українське капеланство», нагороди та відзнаки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської міської ради у вигляді грамот та медалей за здобуті досягнення відповідно до отриманих місць та активну участь (І місце - команда ліцею «Крила України Знам’янської міської ради; ІІ місце – ліцей «Дивосвіт» Знам’янської міської ради; ІІІ місце – ліцей «Інтелект» Знам’янської міської ради; 4 місце – гімназія «Семицвіт» Знам’янської міської ради).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень