Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні працівники та ветерани локомотивного депо м.Знам’янка!

Дата: 15.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 218

Фото без описуВід імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Знам’янської міської ради та від себе особисто вітаю всіх вас з 150-річчям потужного підприємства.

Місто Знам’янка засноване у 1869 році, коли відкрився рух поїздів ділянкою Одеса-Харків, тоді ж відкрили і однойменну залізничну станцію. 

Саме з тих пір і розпочалася історія локомотивного депо, а потім історія нашого міста – великого залізничного вузла. З кожним роком, з розвитком залізниці зростало й місто. Тому залізниця для нашої громади не просто організація – це його життя! Локомотивне депо є одним із важливих елементів інфраструктури нашої громади, яке забезпечує безперебійний рух поїздів на території країни.

За свою історію колектив став професіоналами у своїй галузі та відзначався якістю та сумлінністю виконання своїх посадових обов'язків.

Я завжди з великою радістю відвідую залізничні підприємства, від продуктивної роботи яких залежить розвиток нашої громади.

Локомотивники – народ особливий. Вони володіють справжнім командним духом, ініціативні, відповідальні і патріотичні. Ви присвятили себе нелегкій і відповідальній праці на залізниці.

Переконаний, що працівники депо ще довгий час зможуть виконувати не лише поставлені керівництвом залізниці завдання, а й з честю нести почесне звання залізничника України і локомотивного депо Знам’янка.

Я бажаю всім миру, благополуччя, міцного здоров'я, особистого щастя, в домівках – світла і злагоди, в серцях – добра, в помислах – мудрості, в службових справах – принциповості і наполегливості.

І всім нас нам скорішої ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою, Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень