Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Липня, 2023 р., 16:14
28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року №423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріння сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.
28 Липня, 2023 р., 10:04
27 липня в Україні відзначають професійне свято ті, чия робота є надважливою. Тисячі українців мають «друге життя» завдяки самовідданій праці медичних працівників.
28 Липня, 2023 р., 08:00
Символічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України. Адже, історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира.
27 Липня, 2023 р., 16:47
Громадська організація «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”», виконавець проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) запрошує місцеві громадські організації, ініціативні групи з територіальних громад, які є партнерами програми DOBRE у Дніпропетровській (Васильківська, Зеленодольська, Покровська, Софіївська, Царичанська громади) та Кіровоградській областях (Знам’янська, Компаніївська, Новоукраїнська, Новопразька, Помічнянська, Приютівська громади) подати заявки на участь у конкурсі проєктів «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад».
27 Липня, 2023 р., 14:09
24-25 липня 2023 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулися засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань, що запропоновані до розгляду на черговій сорок шостій сесії міської ради.
27 Липня, 2023 р., 13:20
24 липня 2023 року, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємства Нелі Данасієнко, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питань, що включені до плану її роботи на липень поточного року.      
27 Липня, 2023 р., 08:00
Професія медичного працівника сповнена благородної місії – служіння в ім’я здоров’я та майбутнього нашого народу. Ви супроводжуєте кожного з нас від самого народження, піклуєтесь про наше здоров`я впродовж усього життя, даруєте надію на одужання.
26 Липня, 2023 р., 15:53
Під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової  26 липня 2023 року було проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. 
26 Липня, 2023 р., 14:25
21 липня, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань», Кабінет Міністрів України ухвалив постанову №754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень