Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відзначили 293-тю річницю із Дня заснування селища Знам'янка Друга!

Дата: 12.09.2023 14:07
Кількість переглядів: 264

Фото без описуБудинок культури організував та провів чудовий благодійний захід "Ми - єдині, я і Україна!": творчі привітання від артистів селища та нашої громади, ярмарок-продаж смаколиків та виставку аматорів народного мистецтва БК.

Вітали мешканців селища наші односельці: наймолодші учасники – дітки дошкільного закладу № 5 «Калинонька» - замилували усіх гостей українським таночком та дзвінкою піснею, солістка БК – Жанна Захаренко – задала потужний патріотичний настрій заходу, гуморесками розважив пан Віктор Іванов, українські пісні лунали від аматорського вокально-хорового колективу БК «Горлиця».

З міста Знам’янки завітали солісти: співоча пташечка – Злата Кондратюк та харизматичний Кожухарь Олександр, тріо красунь із гурту «Мелос» міського Палацу культури.

Фото без описуЯскравих кольорів святу додали чудові та різноманітні хореографічні номери від колективів ЦДЮТ: естрадного танцю «Сузір’я» та зразкового хореографічного колективу бального танцю «Перлина».

Неймовірно жіночні та чуттєві східні танці від клубу «Лейла» та «Ель-фаіза» зачарували усіх глядачів!

Запрошеними гостями заходу стали міський голова –Володимир Сокирко, керуюча справами міськвиконкому – Меренкова Лілія, начальник відділу культури і туризму – Світлана Бабаєва та староста селища – Галина Шевченко.

Фото без описуНайактивніші мешканці селища були нагороджені Подяками та подарунками від Знам’янської міської ради.

з 16:00 години у селищному парку відпочинку працював благодійний ярмарок, в якому взяли участь господарі та господині селища та громади.

Дякуємо всім, хто відгукнувся на запрошення Будинку культури, всім, хто донатив і нашим ЗСУ за впевненість у нашій ПЕРЕМОЗІ!

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень