Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

29 Березня, 2023 р., 10:48
Збір грибів, як медитація. Під шепіт лісу, спів пташок, віч на віч з природою – це не робота, а відпочинок для душі і тіла. А, якщо ще врахувати, що грибівництво може стати джерелом прибутку і можливістю примкнути до категорії самозайнятого населення, то цінність навиків грибника виростає ще більше.
29 Березня, 2023 р., 10:47
Пропонуємо вакансію «Налагоджувальник автоматів і напівавтоматів».
29 Березня, 2023 р., 10:44
Ви шукаєте роботу? Фахівці обласного центру зайнятості склали «Барометр професій», скориставшись яким ви зможете визначити професії, актуальні на ринку праці, професії, які присутні на підприємствах регіону, але в незначних кількостях, взагалі відсутні на ринку праці професії, а також нетипові для регіонувакансії. Цікаво? Читайте далі. Це дасть вам можливість визначити для себе, у якій сфері себе реалізувати, аби бути затребуваним та мати високооплачувану роботу.
24 Березня, 2023 р., 08:46
Сучасний світ – цифровий світ! Активне запровадження різновекторних цифрових е-послуг та цифрової освіти суттєво впливає на щоденне життя пересічних громадян незалежно від віку, соціального та матеріального становища. Майже все, що ми робимо сьогодні, потребує певного рівня цифрових навичок, які, дедалі більше інтегруючись у наш побут, стають невід’ємною частиною повсякденного життя, у т.ч. й професійного.
24 Березня, 2023 р., 08:43
Лікувальні заклади Кіровоградщини потребують 10 лікарів загальної практики – сімейних лікарів.
24 Березня, 2023 р., 08:36
Медичні, навчальні заклади, шахта, різноманітні кафе – неповний список установ і закладів, які  потребують на сьогодні кухарів. 29 вакансій заявлено в межах Кіровоградської області. Заробітна плата фахівців сягає до 8541 гривень.
24 Березня, 2023 р., 08:34
На початку нагадаємо, що Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці”, серед іншого, внесені зміни до Закону України “Про зайнятість населення”. Ці зміни стосуються також питань організації громадських робіт.
24 Березня, 2023 р., 08:32
Пропонуємо вакансію «Бухгалтер».  
24 Березня, 2023 р., 08:29
Ви вважаєте, що у короткий термін поглибити свої знання в бухгалтерії неможливо? Державна служба зайнятості переконає вас у зворотньому! На базі Одеського центру профтехнічної освіти Державної служби зайнятості будуть проводитися курси цільового призначення за навчальною програмою «Бухгалтерія ФОП (фізичних осіб підприємців)».
20 Березня, 2023 р., 09:17
Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017  року за № 432 (із змінами) затверджено Порядок та умови забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності (далі - Порядок). У реалізації окремих положень Порядку задіяна й служба  зайнятості. Так, особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, надаються профорієнтаційні послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень