Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

28 Лютого, 2023 р., 09:57
Компенсація на працевлаштування зареєстрованих безробітних – осіб з інвалідністю виплачується за рахунок коштів Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.
28 Лютого, 2023 р., 09:53
Компенсація роботодавцю за працевлаштування безробітних: які зміни відбулися у законодавстві?
27 Лютого, 2023 р., 08:49
З початку введення воєнного стану, чимало людей через активні бойові дії  покинули власні домівки, постійну роботу та переїхали на інші території.   Звісно серед першочергових завдань громадян працездатного віку – знайти роботу, яка б дала можливість утримувати сім'ю на новому місці проживання.
27 Лютого, 2023 р., 08:46
Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на території України видається в паперовій формі.
27 Лютого, 2023 р., 08:45
Ви роботодавець агросфери, яка є основою продовольчої безпеки країни, вже розпочинаєте цикл весняно-польових робіт, у вас є потреба  у висококваліфікованих працівниках, які у своїй роботі застосовуватимуть нові технологічні процеси обробітку землі чи виконанні інших сільськогосподарських робіт? У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка організує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян.
27 Лютого, 2023 р., 08:35
Компенсація на працевлаштування зареєстрованих безробітних – осіб з інвалідністю виплачується за рахунок коштів Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень