Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

27 Квітня, 2023 р., 16:10
Документом, що дає зареєстрованому безробітному право на професійне навчання в закладах освіти, які надають освітні послуги, або індивідуальне навчання на робочому місці (на виробництві) чи стажування у роботодавця, є сертифікат на навчання.
27 Квітня, 2023 р., 16:09
Маєте високий рівень математичних (рахункових) здібностей? Здатність до аналізу та синтезу? Любите роботу з документами та цифрами? Опануйте професію «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» разом з викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Навчання розпочинається 3 травня поточного року.
27 Квітня, 2023 р., 16:07
єРобота: українські захисники та захисниці вже подали заявки на отримання грантів від держави на створення або розвиток підприємництва на 21 млн гривень. Загалом було подано 54 заявки, 39 з яких — від учасників бойових дій. Ще 15 заяв надійшло від другого з подружжя ветерана. Більше про грантову програму: Уряд запустив нову грантову програму для ветеранів на старт або розвиток власного бізнесу. Заявки на отримання гранту потрібно подавати через портал Дія.
27 Квітня, 2023 р., 15:13
Ви маєте професійно-технічну або вищу освіту, не зареєстровані в Державній службі зайнятості як безробітні і є бажання опановувати нові знання або підвищувати власні професійні компетенції? Отримайте ваучер та навчайтеся! Скориставшись такою можливістю, у вас відкриються нові перспективи професійного розвитку та росту.
27 Квітня, 2023 р., 15:09
Ваучером є документ, що дає особі право на проходження одного з видів професійного навчання. Таким навчанням може бути перепідготовка за робітничою професією, спеціалізація чи підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
27 Квітня, 2023 р., 14:50
В Кіровоградській області є робота, де роботодавці не вимагають від працівників досвіду. Актуальними є 389 вакансій. Серед них: апаратники оброблення зерна, бухгалтери, верстатники широкого профілю, водії, гірники, електрогазозварники, кухарі, лікарі, маляри, перукарі, продавці, синоптики, юристи та багато інших. Заробітна плата становить від 3 350 грн (0,5 ставки) до 20 000 грн.
27 Квітня, 2023 р., 14:49
Спитаєте чим займається цей фахівець? Відповідь є! Забезпечує процес оброблення металевих деталей на верстатах з програмним керуванням. Він веде процес оброблення деталей з пульта керування верстата; установлює і знімає деталі після оброблення; стежить за роботою систем верстатів, які обслуговує, може керувати групою верстатів; контролює оброблення поверхонь деталей та ін.
21 Квітня, 2023 р., 10:47
Законом України від 20 березня 2023 року № 2982-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав трудових мігрантів та боротьби з шахрайством у працевлаштуванні за кордоном” (далі - Закон) внесено зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення та законів України “Про зайнятість населення”, “Про ліцензування видів господарської діяльності”, “Про зовнішню трудову міграцію”.
21 Квітня, 2023 р., 10:44
Що таке структурна, фактурна, венеціанська та мінеральна штукатурка? Як підготувати поверхню під декоративну штукатурку? Як правильно наносити шари та здійснювати обробку оштукатурених поверхонь? Про це та інше ви матимете змогу дізнатися на курсах цільового призначення за навчальною программою «Декоративна штукатурка», які проводитимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень