Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

18 Липня, 2023 р., 16:44
На початку нагадаємо, що ваучером є документ, який дає особі право на проходження одного з видів навчань. Таким навчанням може бути також перепідготовка за робітничою професією. Правові питання видачі ваучерів врегульовані Порядком видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207 (із змінами, далі – Порядок).
18 Липня, 2023 р., 16:41
Ви ввічливі та полюбляєте спілкування? Маємо для вас пропозицію, яка поєднає ці якості та допоможе отримати затребувану професію на ринку праці. Продавець непродовольчих товарів – це одна з професій, за якою проводиться навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
22 Червня, 2023 р., 14:45
Так, зобов’язані. Для надання більш повної відповіді на запитання насамперед нагадаємо, що Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту соціальних, трудових та інших прав фізичних осіб, у тому числі під час воєнного стану, та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю” внесено зміни до низки законів, у тому числі Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” (до статей 18-20).
31 Травня, 2023 р., 15:16
Грантова програма єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.
24 Травня, 2023 р., 15:38
Вчора, 18 травня 2023 року, набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 року № 470 “Про координаційні центри підтримки цивільного населення”. Нею затверджено Типове положення про Координаційний центр підтримки цивільного населення при обласній, Київській та Севастопольській міській державній (військовій) адміністрації. Цим положенням визначено, що координаційний центр підтримки цивільного населення (далі – координаційний центр) є консультативно-дорадчим органом при обласній військовій адміністрації.
24 Травня, 2023 р., 15:36
Для підприємців з м. Долинська, що на Кіровоградщині, Тетяни та Віктора Перанських ведення бізнесу – це справа їхнього життя. Подружжя має багатопрофільний бізнес, який включає в себе роздрібну торгівлю, ресторанне господарство, займається виробничою діяльністю, а також має мережу аптек.
24 Травня, 2023 р., 15:35
Полтавський військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут чекає відповідальних, патріотичних та сумлінних.
24 Травня, 2023 р., 15:34
Нагадаємо, що питання надання суб’єктам малого підприємництва компенсації врегульоване Порядком компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрату розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітнихна нові робочі місця, затвердженимпостановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 (далі – Порядок).
24 Травня, 2023 р., 15:27
У світі, де людство здійснює політ космічного корабля, а штучний інтелект допомагає підібрати фільм на вечір, є ті, кому соромно зізнатися в своєму невмінні поводитися з комп'ютером. Однак тут немає нічого страшного і вихід є – навчатися! У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка пропонує долучитися до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Основи комп'ютерної грамотності».
24 Травня, 2023 р., 15:23
Наразі  в Кіровоградській області є 33 вакансії для інженерів, а саме: інженер з охорони праці, інженер-гідротехнік, інженер, інженер з гірничих робіт, інженер з метрології,  інженер з технічного нагляду, інженер-електронік, інженер-енергетик, інженер-конструктор, інженер з проектно-кошторисної роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень