Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

09 Жовтня, 2023 р., 10:11
Опис вакансії Основні службові обов’язки: швидке та ефективне реагування на правопорушення, патрулювання визначеної території для забезпечення публічної безпеки і порядку забезпечення безпеки дорожнього руху здійснення контролю стану дорожньої інфраструктури виїзд на виклики громадян надання невідкладної допомоги громадянам здійснення заходів, спрямованих на розкриття злочинів по гарячих слідах, а також протидія злочинності здійснення превентивних заходів (перевірка осіб, що перебувають під адміністративним наглядом, перевірка власників зброї тощо) Більш детальніше за посиланням
28 Вересня, 2023 р., 13:33
У приміщенні Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості 27.09.2023 року для задоволення кадрових потреб підприємств АТ «Укрзалізниця» по м. Знам’янка, за участю представників відокремлених підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» відбувся ярмарок вакансій.
19 Липня, 2023 р., 13:52
Андрій  Клочек – співзасновник ТОВ «Інформаційний портал «Пульс». За сім років своєї професійної діяльності підприємець здобув не лише досвід створення текстового, фото - та відеоконтенту для власного ресурсу, а й напрацював дієві комунікації з місцевими відеомейкерами та бізнес-середовищем.
19 Липня, 2023 р., 13:51
Хочете здобути професію, яка допоможе підтримувати власне помешкання у справному стані та буде затребуваною на ринку праці? Пропонуємо професійне навчання за професією слюсар-сантехнік. Саме завдяки такому робітнику системи водопостачання та водовідведення функціонують безперебійно.
19 Липня, 2023 р., 13:50
Так, може. Адже професія оператора верстатів з програмним керуванням входить до Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.
19 Липня, 2023 р., 13:49
Нагадаємо, що наказом Міністерства економіки України від 24 травня 2023 року № 4021 (набрав чинності 07 липня 2023 року, інформація загального характеру про це розміщена на нашій сторінці 10 липня 2023 року http://surl.li/izkmo),внесено зміни до наказу Міністерства економіки України від 6 липня 2022року № 1969“Про затвердження Порядку проведення оцінювання заяв, критерії оцінювання та необхідну кількість балів (оцінку) для прийняття Державним центром зайнятості рішень про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, форми бізнес-плану та договору про надання мікрогранту, кінцеві строки подання заяв та граничну суму мікрогрантів”.
19 Липня, 2023 р., 13:48
Якщо ви маєте медичну освіту та сьогодні перебуваєте у пошуку роботи,  звертайтесь до фахівців служби зайнятості.
19 Липня, 2023 р., 13:45
«Передові системи термомодернізації будівель і споруд», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель» - професії, за якими можна навчатися на базі Одеського, Рівненського, Харківського та Львівського центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
19 Липня, 2023 р., 13:37
Так, може. На початку зазначимо, що наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 29 грудня 2004 року № 336 (із змінами) затверджено випуск 1 “Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Визначено, серед іншого, кваліфікаційні характеристики машиніста (кочегара) котельні III-VI розрядів.
19 Липня, 2023 р., 13:36
Попри усі складнощі ринок праці продовжує розвиватись, а роботодавці Кіровоградщини звертаються до служби зайнятості за допомогою в підборі персоналу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень