Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2020 16:37
Кількість переглядів: 1294

Нарядилась осінь в дороге намисто,
Золоте волосся розплела над містом,
Кольорові фарби вийняла з кишені,
І малює осінь жовтим і зеленим,

Фото без опису   А червоним позначила в календарі наше професійне свято –   Всеукраїнський День працівників культури та майстрів     народного мистецтва. Споконвіку пісня і танець, музика і     слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті.    Вони в сьогоденні підживлюють і зміцнюють надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи і досягнення.
  Щорічно 9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.


 Люди, які своєю працею, ентузіазмом, наполегливістю, забезпечують гарний відпочинок, чий виступ вартує клубка нервів, інколи сліз і вимагає блискавичного рішення в певних ситуаціях, саме ці люди і є працівники культури! Вони мають талант, товариські, відкриті та ерудовані. І саме такі люди працюють в сфері культури нашого міста, яких вітали 9 листопада на сцені міського Палацу культури.


Лунали слова вдячності та поздоровлення для всіх причетних до галузі культура. Грамотами та подяками були відзначені працівники закладів культури, а також люди, які зробили свій внесок у розвиток культури у нашому місті.
Шановні колеги! Ще раз вітаємо вас з нашим святом Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.


Відділ культури і туризму
Виконавчого комітету Знам’янської міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень