Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

3-денний тренінг "Партисипативне дослідження у громадах" у м.Херсон

Дата: 02.06.2021 13:15
Кількість переглядів: 1195

Фото без описуЗ 25 по 27 травня 2021 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ліана Пересадченко та Тетяна Захарчук – голова громадської організації "Центр громадських ініціатив - РАЗОМ", депутат Знам'янської міської ради взяли участь у 3-денному тренінгу "Партисипативне дослідження у громадах" у м.Херсон.

Під час тренінгу представники Знам'янської громади працювали над впровадженням проєктів соціальної дії, які можуть бути реалізовані на території громади, вивчали конкретні інструменти вивчення громадської думки та план проведення досліджень у громаді щодо наявних локальних проблем і шляхів їх вирішення.

Фото без описуЗа результатами проведеного тренінгу Знам'янській міській раді направлено меморандум про співпрацю, в рамках якого Фонд "Об'єднання" працюватиме з нашою громадою у 2021 році. 

В рамках реалізації програми розвитку локальних ініціатив 2021 ініційованого Фондом "Об'єднання" буде проведено грантовий конкурс серед громадських організації та ініціативних жителів Фото без описугромади, які реалізують власні соціально значимі проєкти. На території нашої громади буде підтримано 4 соціальні проєкти вартістю 50,0 тис.грн. кожний. Про умови та вимоги до проєктів буде надано інформацію додатково.

Проєкт впроваджується Фондом "Об'єднання" за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень