Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Екскурсія до бібліотеки

Дата: 03.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису3 червня в бібліотеці – філії №3 було  проведено пізнавальну екскурсію до бібліотеки для учнів 1-В класу  НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст. №2-ліцей».

У світлому та затишному приміщенні бібліотеки на діток чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм маленьким відвідувачам. Завідуюча  бібліотеки – Сатир Н.А.  підготувала для майбутніх користувачів цікаву розповідь про бібліотеку  та її правила. Бібліотекар Коломіченко Л.Д. розповіла , що кожна книга результат праці великого колективу людей, дорогоцінний скарб нашого народу, держави.

Як і все державне майно, книги треба берегти.  Найбільше книг зібрано в бібліотеках. Усім учням потрібно вміти користуватися бібліотекою. Цим умінням поступово оволодієте й ви. Адже бібліотека - це найчарівніша кімната, казкова кімната. Ви можете зустрітися з доброю Попелюшкою, попасти на казковий бал у королівський палац. Дуже багато цікавих пригод і подорожей чекає на вас у нашій бібліотеці. Треба тільки взяти книжку з полиці, зручно сісти за стіл і почитати. 

Щоб більше зацікавити дітей, бібліотекар запропонувала переглянути нові дитячі книжечки та взяти участь у цікавих конкурсах. Дітям дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень